Calatoriile catre Munchen nu inseamna neaparat doar divertisment si sarbatoare citadina, asa cum pare sa sugereze Oktoberfest, un adevarat festival al berii bavareze. Daca doriti sa descoperiti un oras al regalitatii germane, al picturii futuriste si al osmozei de renascentism, baroc si postmodern, atunci Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va invita la Munchen, inaugurand cursele de autocar Munchen-Iasi pentru a ajunge in capitala Bavariei.

 

O rezervare bilet pe ruta Iasi München poate fi ofertanta nu doar din pricina costurilor reduse cat si din pricina eficientei rutiere dezvoltata de compania noastra: in principiu, pentru a avea idee de traseul proiectat, este bine ca toti partenerii nostri de voiaj sa stie ca distanta pana la Munchen este de aproape 1500 de km cu pornire din Bucuresti sau 940 km cu pornire din zona Timisoarei. Traseele rutiere optate sunt diverse : iesind din tara prin vama Nadlac urmand drumul prin Ungaria catre Szeged, spre Budapesta si spre Viena, parcurgeti un traseu sigur, despartindu-va de aceasta din urma locatie doar cateva ore pana in Muncgen. Intre autostrada Salzburg-Munchen si Passau-Munchen, putem opta pentru oricare dintre rute cata vreme eficienta parcurgerii acesteia este garantata de o echipa de profesionisti a Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Plecari Munchen sunt preferate din pricina proximitatilor pe care le gazduiesc, Compania SC Armin Mayer Reisen SRL oferindu-va posibilitatea de a ajunge in regiuni invecinate precum Nuremberg, Stuttgart sau Innsbruck si Salzburg (in Austria).

 

Astfel, pentru un sejur european complet, va recomandam sa rezervati bilete de autocar München-Iasi la costuri accesibile.

 

Pe ruta Iasi-Munchen, clientii companiei noastre se bcura de tarife personalizate. Grupurile de persoane, elevii, studentii, cadrele didactice ori pensionarii beneficiaza de reduceri de transport pe circuitul München-Iasi, avand parte, totodata, de consultanta de voiaj gratuita. Rezervarile in regim last minut Munchen-Iasi pot fi realizate pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL sau telephonic, contactand una dintre echipele noastre de consultant. Indiferent de maniera aleasa, calatorii care opteaza pentru un parteneriat de voiaj marca Mayer sunt rugati sa completeze un  formular de rezervare online.

 

Rutele de autocar München-Iasi reprezinta un traseu accesibil, nu doar din pricina costurilor ofertante dar si a preciziei rutiere de care dau dovada profesionistii companiei noastre atunci cand realizeaza transporturi internationale de persoane.

 

Realizate dupa un protocol european de traditie, plecari Munchen contribuie la dialogul international dintre cele doua tari intr-un context ofertant si profesionist. Va uram drum bun !