Oferta de autocar Munchen-Gura Humorului inaugurata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL deschide o ruta romano-germana catre capital Bavariei, oras situate in apropierea Alpilor, de-a lungul rivierei Isar.

 

In ciuda pozitionarii sale strategice, orasul nu imprumuta alura cosmopolita a cladirilor inalte, mixtura de stiluri gotice, renascentiste si baroce care ii comun alura constituind o adaptare la un fapt istoric evident: inaltimea redusa a fostelor bastioane, actuale cladiri postmoderne reconditionate, a fost controlata de nivelul de interventie al pompierilor, solicitand o altitudine redusa. De aceea, panorama este dominata de inaltimea constructiilor cu profil religios, reprezentata in proportiile cele mai inalte de catre turnuri si clopotnite ale diferitelor catedrale.

O rezervare bilet pe ruta München-Gura Humorului va aduce la cunostinta insa si o oaza de divertisment diversificat. Constituite cu precizie germana, consecventa si regularitate, plecari Munchen pot reprezenta un mijloc optim de a calatori catre Hofbrauhaus, cea mai reputata berarie din lume. Infiintata de Wilhelm al V-lea pentru a potoli “setea nestavilita a oamenilor sai”, Hofbrauhaus a produs numai bere fara hamei, pana cand fiul regelui a dezlegat si aplicarea retetei de bere din grau. Omagial ori pur simbolic, beraria a fost  reconstruita in stilul original, fiind redeschisa in 1958 cu ocazia implinirii a 800 de ani de atestare documentara a orasului Munchen.

 

Rutele de autocar Gura Humorului-München sunt preferate pentru profilul predominant cultural, resursele estetice, istorice si sprituale ale citadelei amintind totodata de fostul « lacas al calugarilor », asa cum a fost numita citadela la inceputul zidirii ei.

 

Preturile ofertante ale curselor Munchen- Gura Humorului sunt situate pe site-ul oficial al companiei, alaturi de programul rutelor si pachetele de calatorie personalizate dedicate grupurilor de persoane ori clientilor fideli care in interes business sau de agrement ajung la destinatia germana in conditii de maxima siguranta si confort. Pentru un voiaj rapid si eficient catre orasul celor un milion, asa cum este supranumita citadela germana, achizitionati bilete de autocar München-Gura Humorului, prin completarea unui formular de rezervare online.

 

Prin oferta de tip last minut Munchen-Gura Humorului, clientii nostri pot ajunge in oraselul german chiar si in contextul unei calatorii spontane: la destinatie, va recomandam vizitarea piatetei Odeon, din preajma regiunilor Feldherrnhalle, Theatinerkirche si Hofgarten.

 

Pentru o  calatorie Gura Humorului-München, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pregateste cu originalitate confortul si siguranta dvs! Ne vedem la destinatie!