Cel de-al treilea oras ca  intindere a Germaniei, oras detinand simultan titlul de capitala a landului Bavariei si de “oras al celor un million”, facand aluzie la configuratia demografica impresionanta si totodata constanta, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat oferta de transport cu autocar Munchen-Gherla.

 

Astfel, clientii nostri pot intreprinde un itinerariu romano-german aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Gherla-München, destinatia oferindu-le o priveliste de neuitat, prin experienta unei promenade prelungita in Gradina Engleza, proiectata in maniera unei replici a Marii Pagode din Gradinile Botanice Regale Britanice.

 

Catre o asemenea locatie, plecari Munchen va conduc cu rigurozitate si consecventa, ineditul survenind si din mixtura englezo-germana-japoneza, turnul aferent ultimei influente culturale, de cca 25 de metri, gazduind a doua mare berarie din Munchen, aflata in apropierea unei case japoneze a ceaiului.

O cursa Gherla-München este posibila  accesand online site-ul nostru oficial, unde puteti beneficia de consultanta gratuita de voiaj in vederea rezervarii unor bilete de autocar Munchen-Gherla. Protocolul de calatorie, programul curselor precum si cuantumurile aferente sunt expuse pe site-ul companiei, unde completand un formular de rezervare online puteti opta pentru un bilet in regim last minut Munchen-München.

 

Cursele de transport Munchen-Gherla va conduc catre un oras cu o efervescenta evolutie : In 1973, Munchen gazduia Jocurile Olimpice, cu aceasta ocazie fiind construit si Stadionul Olimpic dar si sistemul de transport cu metroul, pentru ca mai tarziu, orasul german sa devina capitala Bavariei si orasul care gazduieste sediul CSU (Uniunea Crestin Democrata din Bavaria).

 

Totodata, istoria tensionata a citadelei germane a dat nastere celor mai semnificative exiluri de inteligenta creativa si genialitate artistica ori politica : nu la multa vreme dupa Prima Conflagratie mondiala, Munchen devine locul de bastina al socialismului national, in regimul careia in 1923, dictatorul grman esua in « puciul de la berarie »-o lovitura de stat indreptata impotriva guvernului Bavariei ai carei complotisti si-au facut planurile in beraria Burgerbraukeller din Munchen. Spiritul bahic, ironic sau nu, a urmarit cele mai importante jocuri de culise politice si culturale din orasul celor un milion.

 

Cursele de autocar München-Gherla sunt integrate in pachete avantajoase de calatorie pentru colectivele organizate, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL oferind bilete de autocar Munchen-Gherla la cuantumuri reduse pentru client fideli, noi parteneri sau grupuri organizate. Pentru o asemenea locatie si sub indrumarea unei companii de traditie in transportul romano-german international de persoane, va sfatuim sa va ganditi de doua ori inainte de a trece cu vederea oferta noastra !