Prin oferta de autocar Munchen-Fantanele, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. lanseaza oferta de itinerarii romano-germane deschise catre o ruta inedita, asumata deopotriva ca o metropola in devenire si totodata ca una dintre zonele nemtesti cele mai puternice in farmecul pitoresc originar.

 

Pentru o calatorie europeana de traditie, pana in apropierea muntilor Alpi, compania noastra va sugereaza rezervarea unor bilete de autocar München-Fantanele, ruta fiind realizata cu precizie rutiera de-a lungul celor 2000 de kilometric care despart Romania de Germania.

Printr-o rezervare bilet pe ruta Fantanele-Munchen, va bucurati de un itinerariu spiritual de traditie. De exemplu, Biserica Maicii Domnului, proiectata in stil gotic tarziu, supranumita Frauenkirche, constituie o cladire impresionanta prin farmec si prin ingeniozitate artistica, interiorul fiind redecorat cu elemente apartinand stilului baroc. In randul aspectelor particulare se incadreaza reputatele arcade „benno”, care se intindeau pe toata lungimea naosului. Astfel, pelerini de pretutindeni aleg aceasta destinatie pentru a contempla cultura germana si dintr-un unghi al legendarului crestin-spiritual.

 

Plecari München sunt realizate prin pachete de calatorie economice, rapide si eficiente. Clasele de clienti speciali- pensionari, studenti, elevi, tineri, grupuri organizate- beneficiaza de o ruta Fantanele-Munchen, achitand cuantumuri ofertante. Accesand site-ul nostru oficial, puteti achizitiona bilete last minut München-Fantanele, prin intermediul paginii de formular de rezervare online, bucurandu-va de calitatea unui sejur executat de o echipa profesionista chiar daca nu ati planuit evenimentul anterior.

 

Cursele Munchen-Fantanele nu sunt dedicate doar turistilor pasionati de subtilitatile spirituale ale culturii germane. De pilda, la destinatie veti gasi, in apropiere de Olympiapark, sediul companiei Bayerische Motoren Werke AG cunoscuta in toata lumea sub numele de BMW. Evolutia tehnica a brandului este cuprinsa intr-un vernisaj de arta auto, la capatul careia, una dintre cele mai importante atractii turistice din Munchen, turnul cu patru cilindri al cladirii BMW si Muzeul BMW va asteapta intr-un tur imediat.

 

Rezervarea unui transport autocar München-Fantanele va ofera posibilitatea de a cunoaste farmecul citadelei si dintr-o alta perspectiva : putini stiu ca partea riguroasa a istoriei culturale se impleteste cu ludicul intr-o atmosfera pozitiva. Vechea Primarie gazduieste un muzeu al jucariilor (Spielzeugmuseum), intins de-a lungul a patru camere din turn, fiecare situate pe cate un etaj diferit. Muzeul urmareste istoria jucariilor de la inceputul secolului al 19-lea pana in epoca postmoderna, amatorii frumosului ludic fiind atrasi de aceasta dimensiune.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL instituie un parteneriat durabil cu clientii sai, la preturi ofertante, achizitionarea unor bilete de autocar Munchen-Fantanele distingandu-se prin pachetele personalizate carora le corespund.

 

Munchen se descopera prin prisma Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ! Un pahar de cultura germana intr-o oaza de liniste metropolitana : aparent o contradictie in sine, Munchen va asteapta intr-un sejur european de traditie !