Sugerand un itinerariu romano-german realizat la standarde europene, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. lanseaza oferta de transport de persoane cu autocar Munchen-Fagaras. Alaturi de colectivul nostru de profesionisti, puteti calatori din Romania in Germania, printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Fagaras-München, voiajul dumneavoastra fiind proiectat cu rigurozitate nemteasca pentru o destinatie in care spiritul postmodern se imbina cu pitorescul rural. Aici, atipicul orasului german se deschide prin farmecul geografic, « orasul celor un milion »-Munchen- intinzandu-se de-a lungul unui teritoriu care se afla in proximitatea Alpilor.

 

Prin bilete de autocar Munchen-Fagaras, voiajul dumneavoastra decurge intr-un spirit boem, caci daca optati pentru aceasta ruta va recomandam ca punct de interes cultural Antikensammlungen. Complexul gazduieste o expozitie care cuprinde intr-o sinteza estetica antichitati romane, grecesti si etrusce. Pentru pasionatii de arhetipuri, cultura europeana germana este reprezentata aici de  ornamente si bijuterii din argint si aur, figurine din bronz si teracota, majoritatea depanandu-si povestea intr-un simulacru de imagini sugestive.

 

De fapt, orasul vorbeste de la sine prin motto-ul sau : « orasul celor un milion ». In acord cu sloganul turistic mentionat, compania noastra realizeaza plecari München catre o destinatie aparte, bastinasii vorbind despre Munchen ca despre un sat globalizat, ori ca despre o metropola ambitioasa, de un prestigiu cultural exemplar.

 

Catre Munchen, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ofera reduceri de transport pentru grupuri care optand pentru ruta Fagaras-Munchen, pot consulta pe site-ul oficial al companiei pagina unui formular de rezervare online. Astfel, in spatiul virtual care gazduieste site-ul companiei noastre, puteti achizitiona bilete in regim last minut München-Fagaras, indiferent de obiectivele care stau la baza intreprinderii calatoriei dumneavoastra.

 

Pornind spre destinatie in compania unei echipe de profesionisti, curse Munchen-Fagaras ofera, dincolo de frumusetea cultural-istorica, un divertisment garantat.

 

Posesorii unor bilete de autocar München-Fagaras se vor bucura de festivalul Oktoberfest, un reputat eveniment dedicat berii germane, la care se adauga momentele de amurg ale turului orasului, unul care ofeera o priveliste superba a unui oras iluminat intr-un spirit boem. O oprire la faimosul Hofbrauhaus apoi o vizita pe la Turnul Olimpic de unde se pot admira luminile orasului s-ar putea sa fie reprezinte cele mai generoase promenade din Munchen daca nu va indeletniciti in acest timp cu un festival sportiv ori cu Festivalul International de Film.

 

In vederea calatoriilor in regim de urgenta, rezervarile last minut Munchen-Fagaras va conduc catre orasul in care catedrala Frauenkirche, biserica Sfantului Petru, piata Viktualienmarkt reprezinta cea mai buna randuire a elementelor central-urbane de care va puteti bucura. De la grupurile organizate la partenerii care aplica individual pentru in itinerariu romano-german, compania noastra a pregatit oferte personalizate si discounturi aplicate rutelor de autocar Munchen-Fagaras.

 

Printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Adjud München deveniti partenerii Companiei SC Armin Mayer Reisen SRL. Va uram drum bun !