Pentru o calatorie catre capitala liberala a Bavariei,  transport cu autocar Munchen-Dumbraveni, constituie sursa unui itinerariu romano-german pe care il parcurgeti sub serviciile Companiei SC Armin Mayer Reisen SRL. in drumul catre un oras pitoresc, din vecinatatea Muntilor Alpi.

 

Aschheim, Aying, Baierbrunn, Brunnthal, Feldkirchen, Grafelfing, Grasbrunn, Haar, Hohenburnn, Holenkirchen-Siegertsbrunn, Isimaning, Kirchheim bei Munchen, Neubiberg, Neuried, Oberhaching, Oberschleibheim fac parte din arealul districtului  Munchen,  regiunile putand fi vizitate cu usurinta daca aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Dumbraveni-München.

 

Plecari Munchen sunt planificate de catre compania noastra optimizand pachetul de calatorie cu programe personalizate la preturi avantajoase, in grila de obiective turistice aflandu-se cladiri cu specific cultural si estetic inedit dintre care amintim Gradina Engleza din Munchen cu farmecul sau.

Datorita acesteia, rutele München-Dumbraveni sunt preferate in scopuri turistice exceptionale, fiind cel mai mare parc din interiorul unui oras European. Aici se gasesc gradini de vara, pagoda chinezeasca, o casa japoneza a ceaiului si un templu in stil grecesc- Monopteros.

 

Gradina este construita ca o replica a Marii Pagode din Gradinile Botanice Regale Britanice, avand un propriu turn chinezesc de 25 de metri cu alura de secol XVIII. Catre frumusetile gradinii engleze din Munchen puteti pleca aplicand pentru cursele  Dumbraveni-München.

 

Aici veti avea parte totodata si de cele mai frumoase expresii de agrement si divertisment german : in apropiere de Lacul Kleinhesseloher din Gradina Engleza din Munchen se afla o berarie reputata si o casa japoneza a ceaiului realizata in 1972 cu prilejul Jocurilor Olimpice, in prezent fiind locatia preferata pentru desfasurarea a nenumarate ceremoniale.

 

Pentru turistii pasionati sau pentru persoanele care intreprind o asemenea calatorie in regim business, bilete de autocar Munchen-Dumbraveni va asteapta in vederea rezervarii pentru a ajunge la destinatie in cadrul unui voiaj confortabil si rezonabil prin protocolul pe care il impune. Grila  de reduceri este detaliata in cadrul unui program de discount-uri, pe care compania noastra il asigura chiar si pentru ofertele last minut München-Dumbraveni. Aplicarea online, direct prin site-ul oficial al companiei, va aduce bonus conditii de consultanta gratuita, pentru un sejur european planificat online, accesand pagina formular de rezervare online.

 

Daca alegeti autocar Munchen-Dumbraveni, atunci Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL devine un partener de durata : siguranta, precizie rutiera, un parc auto modern si o echipa de profesionisti intampina toate doleantele turistilor, creand un adevarat brand pe piata europeana a transportului international de persoane. Bine ati venit la Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL !