Intre un cumul de lacuri natural si arondismentul montan al Alpilor germani, Munchen isi deschide portile in fata clientilor Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, care a pregatit oferta de transport cu autocar Munchen-Deva. De fapt, o rezervare bilet pe ruta Deva-München, deschide portile Munchen-ului la propriu : atmosfera medievala bucolica este descoperita prin fortificatiile devenite un important centru turistic al orasului, vizitatorii oprindu-se cu interes in fata celor trei ramase nealterate- Sendlinger Tor, Isartor si Karlstor.

 

Dincolo de simbolistica lor traditionala, zidurile amintesc de expansiunea considerabila a orasului, caruia I s-a daramat cea de-a patra poarta in 1791, la decizia electorului Karl Teodor.

Plecari München sunt preferate indeosebi pentru pitorescul medieval, pentru influentele neo-gotice si renascentiste manifestate asupra arhitecturii urbane dar si pentru piatetele romane care imbina spiritul globalizator si postmodern cu atmosfera trocurilor de alta data.

 

Aplicantii rutelor  Munchen-Deva sunt deseori impresionati de frumusetea celei mai vechi biserici, Sfantul Petru, capital Bavariei recunoscandu-si in acest lacas spiritual si cultural intreaga oaza de crestinatate, afirmata inca din 1180. Stilul romanesc se alatura motivelor gotice, clopotnita renascentista adugandu-se stilului baroc adaugat in mixtura cu rococo-ul de pe fatadele reconditionate. Astfel, acest simulacru estetic pastreaza sculpturi din secolele XV –XVI ale unor artisti precum Erasmus Grasser si Johann Baptist Zimmerman, crestinii preferand locatia pentru a se inchina moastelor Sfintei Munditia.

 

Biserica poate fi vazuta chiar de pe Alpi, din pricina ingeniozitatii sale estetice, panoul cu diferite culori de cercuri albe de la baza lacasului constituind o vizibilitate remarcabila, la care contribuie si cele 300 de trepte de pana la platforma de 56 de metri inaltime la care se afla asezata clopotnita. De aceea,  cursele Deva-München constituie un mijloc optim de transport pentru un pelerinaj cultural autentic.

 

Catre un oras precum Munchen, in care progresul istoric se conjuga cu cel economic, bilete de autocar Munchen-Deva sunt achizionate la cuantumuri ofertante, grila de preturi putand fi consultata, ca si programul de rute, direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Protocolul de calatorie in regim last minut München-Deva vine in intampinarea clientilor care desfasoara calatorii inopinate realizate cu perfectiune de echipa noastra de profesionisti, pentru efectuarea cursei partenerii nostru de drum fiind rugati sa completeze, tot pe site-ul firmei, un  formular de rezervare online.

Curse de autocar Munchen-Deva va conduc catre « orasul celor un million » : ar putea fi numai turisti- citadela este convingatoare prin puterea expresiei culturale si spirituale, iar calitatea voiajului este asigurata, la standarde europene, de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Va invitam la Munchen !