Atractie cosmopolitan si atmosfera provincial in Bavaria:  transport cu autocar Munchen-Dej reprezinta optiunea ideala pentru care puteti exprima alegerea dumneavoastra in vederea unui voiaj european realizat de  Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre gazda festivalului Oktoberfest, Munchen.

 

Orasul celor un milion, cum a fost supranumit, burgul sudic din vecinatatea Muntilor Alpi care a devenit Capitala Bavariei si centrul Germaniei Antice, poate fi vizitat aplicand pentru o  rezervare bilet pe ruta Dej-München. Fosta resedinta a dinastiei Wittlesbach este amplasata pe raul Isar detinand calitatea de al treilea oras al tarii ca dimensiune.

 

Plecari Munchen reprezinta un mijloc optim pentru a vizita, pe rand, Gradina Englezeasca, Bavaria Filmstadt, Antikensammlungen, ori Hofgarten.

Curse Dej-München va deschid apetentele academice : Lundwig-Maximilians-Universitat, cea mai veche institutie educationala academica bavareza, a fost fondata in Ingolstadt in secolul XV si mutata in 1826 in Munchen, din porunca regelui omonim. Din bancile universitatii au plecat castigatori ai Premiului Nobel, dintre care Rontgen si Theodor Hiersch.

Oferta de transport Munchen-Dej vine si in intampinarea pelerinajelor cultural-spirituale, Marienplatz adapostind, de exemplu, inima urbei deasupra careia, nodal, se afla pozitionata statuia protectoare a Sfintei Fecioare.

 

Pentru colectivele interesate de economia si dezvoltarea anteprenoriala a Germaniei sau interesate de un sejur estival in acesta zona, Compania Mayer a creat bilete de autocar München-Dej, in industria auto, acestea fiind preferate pentru solutionarea calatoriilor tematice BMW. Pe site-ul oficial al companiei noastre, ofertele de tip last minut Munchen-Dej, sunt expuse in detaliu, toate informatiile referitoare la protocolul de calatorie fiind disponibile  accesand pagina formular de rezervare online.

 

Calatoria dumneavoastra este posibila prin parcugerea celor 2000 km dintre Romania si Germania prin prisma unui parc personal de autocare moderne evaluate la  standarde internationale, pe care compania noastra il pune la dispozitia clientilor care opteaza pentru cursele autocar München-Dej.

 

Fler traditional si farmec intelectual : cheia catre cultura Munchen sta in randul ofertelor Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.