In apropiere de Muntii Alpi, inconjurat de lacuri nenumarate care combina alura glaciala a naturii cu un perisaj de rezervatii naturale autentice, Munchen, capitala Bavariei, se destainuie clientilor companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. care opteaza, ca turisti, pentru ruta de autocar Munchen-Codlea.

 

Ce va poate aduce, la pachet, o simpla rezervare bilet pe ruta Codlea-München?  O vacanta europeana realizata printr-un transport de persoane la standarde internationale, elitist si eficient, un oras cu o istorie contradictorie, in care renumele folcloric de « sat globalizat » isi impune frumusetea regionala intr-un areal cosmopolit si tehnologizat, ca orice metropola in devenire, un teritoriu germanic decorat urban cu nenumarate piatete si gradini de natura engleza si italiana.

Plecari Munchen va prezinta Piata Odeon, situata strategic intre Feldherrnhalle, Theatinerkirche si Hofgarten, amintind de calitatea sa de curte regala. Pentru vizitarea acestora, cursele Codlea-München va pot lasa in proximitatea piatetei, proiectata la rugamintea regelui Ludwig in 1816 de Leo von Klenze, prin demolarea Pietei Schwabinger. Odonul a gazduit, in timp, o sala de concerte grav lovita de un bombardament al anilor 1944, cladirea devenind apoi un sediu guvernamental reputat in plan european, de unde primele note contradictorii din traditia cultural-istorica a locatiei.

 

O cursa Munchen-Codlea, oferita de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL., va poate familiariza cu influentele culturale ale orasului : in estul Odeonului, de pilda, se afla Hofgarten, o gradina renascentista zamislita in vremea lui Maximilian I, continand, sub influenta romana, un templu cu un dom la capatul caruia se afla o statuie din bronz care reprezinta Bavaria. Mai la sud, Theatinerkirche, o biserica baroca realizata dupa modelul catedrai San Andrea del Valle din Roma isi asteapta turistii intr-o nota de spiritualitate remarcabila.

 

Operand anticipat rezervari bilete de autocar München-Codlea, accesand pagina formular de rezervare online, rezervati un loc in cursele noastre, desfasurate cu regularitate si consecventa intr-o nota de profesionalism inconfundabil. Preturile accesibile si posibilitatile nenumarate ale acordarii unui discount substantial creeaza parteneri fideli ai companiei noastre : pentru vacantele neplanificate ori pentru calatoriile antreprenoriale survenite in ultimul moment, oferta de bilete last minut Munchen-Codlea poate constitui in adevarat instrument de sprijin in proiectarea voiajului dvs. Toate informatiile dedicate aspectelor tehnice ale calatoriei precum si grila de preturi si programul rutelor se afla expuse pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Pentru o cursa de autocar München-Codlea achitati un cuantum modest si obtineti placerea unui voiaj european care va va creea amintiri culturale, turistice si spirituale de o valoare inestimabila. Va uram drum bun!