Pentru un oras german cosmopolit de la poalele Alpilor, cursele de autocar Munchen Cluj, lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL., se inscriu intr-un protocol de calatorie eficient, consumat prin costuri ofertante si un target divers.

 

Daca aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Cluj-München direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. decoperiti fascinatia estetica a Munchen-ului incepand cu Muzeul orasului, marginit de Oberanger, Rosental si St. Jakobsplatz, intr-o alura eclectica.

 

Prin plecari Munchen aveti sansa se a cunoaste deopotriva un cotidian cultural puternic dar si o viata de noapte intensa prin formele cultivate ale divertismentului : Festivalul International de Film, Festivalul Operei, Noaptea Lunga a Muzeelor, Festivalul de Var si Oktoberfest va pot oferi o distractie germana in care creativitatea scrie un mod de viata.

Antikensammlungen si Glyptohek aseaza in randul celor mai vechi muzee din oras expozitiile de antichitati romane, etrusce si grecesti. Cursele de transport de persoane München-Cluj reprezinta o oportunitate formidabila oferita de compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pentru a lua parte la freamatul cultural-artistic german, sustinut prin galerii si teatre reputate prin ecoul spiritului european.

 

Rutele Cluj-Munchen va duc catre orasul natal al Scheler, un tur complet putand fi realizat si prin mijloace mai putin conventionale : un tur de forta cu biciclete este preferat de turistii contemplativi, care profita de deplasarea la viteza redusa pentru a face o galerie foto personala pe o perioada de trei ore si jumatate, insusindu-si dintr-o privire cultura orasului Munchen.

 

Astfel,  Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.  a creat oferte personalizate, preturi reduse si cuceritoare dedicate partenerilor dar si grupurilor organizate, fiind parte a unui protocol de calatorie postat pe site-ul oficial al companiei, acolo unde puteti opera chiar si rezervari in regim last minut München-Cluj, accesand pagina formular de rezervare online.

 

Karlsplatz, Biserica Sf.Petru, Casa Operei ori Teatrul National fac parte din scena culturala completa a orasului Munchen. Pentru simpla priveliste pitoreasca generata de asezarea in proximitatea Alpilor ori de generozitatea lacurilor din imprejurimi, sau pentru periplul istoric, cultural si spiritual, calatoriile catre Munchen devin, sub egida Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL un periplu universal European ofertant.