Curse de autocar Munchen-Chisineu Cris reprezinta sursa unui nou itinerariu romano-german realizat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, noua destinatie fiind capitala landului bavarez.

 

Catre metropola din sudul Germaniei puteti pleca aplicand o rezervare bilet pe ruta Chisineu Cris- München, oferta de transport fiind dedicata itinerariilor catre Campia Bavariei de Sus, Munchen aflandu-se la aproximativ 50 de kilometri nord de Muntii Alpi, la o altitudine de cca 520 de metri.

 

Plecari Munchen presupun o calatorie cu un potential turistic remarcabil : Alte Peter, ori Biserica Sf. Petru, este cel mai vechi asezamant cleric din Bavaria, fiind construit in 1180. Aici, stilul romanesc  aminteste de reputatia cladirii ca etalon al spiritualitatii locale, zona fiind supranumita Zona Peterbergl sau Dealul Sfantului Petru.

Prin cursele München-Chisineu Cris, marca Mayer, descoperiti cladiri celebre, precum Catedrala Doamnei noastre sau Turnul Olimpic, dar si aspecte mai putin fericite din cultura europeana regasite in acest areal geografic. Satul olimpic aminteste inca de Septembrie Negru si de masacrul de la Munchen din 1972.

 

Rutele  Chisineu Cris-Munchen se manifesta cu regularitate si consecventa, partenerii nostri de calatorie bucurandu-se de un pachet personalizat de bilete de autocar München-Chisineu Cris evaluate la preturi atractive si ofertante.

 

Compania SC Armin Mayer Reisen SRL garanteaza achizitionarea biletelor in regim last minut Munchen-Chisineu Cris,  ale caror conditii de procurare precum si grila de costuri se afla expuse pe site-ul oficial al firmei. Beneficiind de consultanta gratuita pentru transportul dumneavoastra, puteti aplica pentru autocar Munchen-Chisineu Cris, prin completarea dinamica si simpla a unui  formular de rezervare online.

 

Ofertele de transport de persoane marca Mayer, realizate prin curse de autocar München-Chisineu Cris  va prezinta si aspectele creative din estetica urbana germana : de exemplu, primaria noua a Munchen-ului adaposteste Glockenspielul, un ceas de turn cu figuri mecanice care din 1904 incanta populatia citadelei cand usile ceasului deschid o lume de basm, din care dansatori viu colorati si cavaleri de turnir pun intr-o scena mecanica doua evenimente istorice : turnirul din Marienplatz 1568 si dansul dogarilor, care aminteste de finalul ciumei din 1517.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va conduce catre un oras neconventional pentru o calatorie impresionanta.