Munchen deschide Portile Orasului la propriu,  capitala Bavariei reprezentand noua tinta a curselor de autocar Munchen-Caransebes lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.
O rezervare bilet pe ruta Caransebes-Munchen va aduce in mijlocul unui oras medieval de traditie, din ale carei patru porti care ii asigurau intrarea, au ramas pastrate numai trei : Sendlinger Tor, Isartor si Karlstor.

 

Plecari München sunt din aceasta perspectiva un periplu istoric medieval important, aici fiind recognoscibila ruina fostului centru istoric al orasului, Altstadt, sistemul de fortificatii construit intre secolele XIII-XIV fiind reiterat si botezat ca Aussere Stadtmauer, astazi un obiectiv cultural semnificativ.

Prin ofertele lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL., partenerii nostri de calatorie ajung, prin rutele Munchen-Caransebes intr-un oras care pastreaza, dupa traditia germana, calitatea contradictorie a burgurilor : specificul istoric medieval pur se imbina cu progresul stiintific remarcabil care isi gaseste ecoul in Muzul de stiinta si tehnica din Munchen. Situat chiar in centrul urbei, pe o insula a raului Isar, inaugurat in 1925, Dutsches Museum cuprinde domenii precum aerodinamica, electricitatea moderna, aeronautica si tehnica de tip computerizat.

 

Munchen ramane reputat pentru industrializarea si tehnologia europeana insa oferta de transport de persoane Caransebes-München face ecou si in randul pasionatilor de arta  urbana. De pilda, Piata Odeon, marginita de Feldhernhalle, Theatinerkirche si Hofgarten este cel mai important exponent de aceasta natura, de aici pornind strada Ludwigstrasse, care duce catre Arcul de Triumf.

 

Aplicand pentru obtinerea unor bilete de autocar Munchen-Caransebes, veti putea vedea in Piata Odeon o cladire magnifica prin legenda si estetica sa, Geldernhalle sau Sala Maresalilor, inspirata dintr-o traditie italiana, cladirea fiind flancata de statuile unor lei inconjurati de trei arcade, cladirea proiectata de von Gartner inspirandu-se din Loggia dei Lanzi din Florenta.

 

Daca oferta turistica pare tentanta prin prisma obiectivelor mentionate, pasiunea pentru Munchen trebuie dublata de apetentele pentru oferta de transport lansata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL : grupurile organizate sunt incadrate intr-un sistem de discount care atribuie elevilor, studentilor, cadrelor didactice ori pensionarilor  tarife privilegiate.

 

Un protocol de calatorie autentic dedicat rezervarilor last minut München-Caransebes, accesand pagina oficiala a Companiei SC. Armin Mayer Reisen, va invita, intr-un termen scurt si intr-un mediu dinamic, sa completati pagina formular de rezervare online.

Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va ureaza drum bun, multumindu-va pentru optiunea dumneavoastra de a calatori catre Munchen !