Care sunt motivele pentru care ar trebui sa optati pentru oferta de transport international de persoane realizata prin curse de autocar Munchen-Campulung, pregatita de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ? O rezervare bilet pe ruta Campulung-München va ofera un voiaj dinamic catre fosta colonie Petersbergl, actualmente capitala landului Bavaria si, in constiinta publica, renumita « capitala secreta » a Germaniei.

 

Indeobste preferate pentru rapiditatea, comoditatea si dezinvoltura lor, plecari Munchen se realizeaza dupa un program consecvent, in conditii de siguranta si eficienta, destinatia oferind multiple atractii turistice precum : Piata Maria, supranumita Marienplatz din pricina coloanei care reprezinta statuia Maicii Domnului in mijlocul piatetei ; Vechea Primarie ; Noua Primarie, Mecanismele Rathus-Glockenspiel, Biserica Sfantul Petru ori celebra Frauenkirche, cea mai frumoasa catedrala medievala pastrata in zona.

Munchen, este destinatia rutelor München-Campulung, reprezentand un mijloc optim de transport turistic in vederea excursiilor cu continut estetic, sugerandu-va contemplarea muzeelor Alte Pinakothek, Neue Pinakothek si Kunstareal.

 

Orasul, vizitabil prin prisma curselor Campulung –Munchen, este preferat pentru dinamica naturala din timpul sezoanelor estivale precum si pentru paleta de evenimente culturale si de divertisment care se combina cu turismul aplicat, montan, desfasurat in jurul Alpilor germani, din pricina pozitionarii strategice a fostului burg.

 

Pentru iubitorii sporturilor, Allianz Arena din Munchen poate constitui unul dintre cele mai importante obiective : construit inca din 2002 in nordul Scwabing, proiectul, generat de arhitecti elvetieni, recupereaza alura fostului stadion care a gazduit Jocurile Olimpice de Vara din 1972. Nota sa distinctiva este forma rotunjita care in constiinta populara este numita « barca gonflabila », una care a tinut insa pe linia de plutire cele mai bune rezultate ale echipei Bayern Munchen.

 

Daca optati pentru un asemenea sejur, bilete de autocar München-Campulung va stau la dispozitie in oferta de transport de persoane a Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Munchen se adreseaza, prin protocolul nostru de calatorie, atat turistilor pasionati cat si oamenilor de afaceri ori simplilor degustatori de cultura, bucurandu-se un protocol elevat de oferte expuse pe  site-ul oficial al companiei noastre.

 

Procurarea biletelor in regim last minut Munchen-Campulung face ca orice calatorie spontana sa nu mai reprezinte un proiect greu de indeplinit, echipa noastra de consultant invitandu-va sa completati un formular de rezervare online.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen este partenerul dumneavoastra ideal de calatorie pana in Munchen. Odata ce deveniti posesorul unui bilet de  autocar München-Campulung, descoperiti cele mai subtile secrete ale Germaniei intr-un pitoresc cultural remarcabil.