Ca orice oras care debordeaza de cosmopolitanism, consumerism si prosperitate, Munchen isi dezvaluie propriile contradictii : o rezervare bilet pe ruta Buzau-Munchen va poate oferi o calatorie la cheie planificata cu precizie germana de catre Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre o urba in care traditia si mondenitata convietuiesc intr-un urbanism european incontestabil.

 

Cursele de autocar München-Buzau cuceresc prin privincialism si postmodernism deopotriva : munchenezii prefera sa spuna in constiinta locala ca traiesc nu intr-un oras care poate purta demnitatea unei metropole, ci mai curand intr-un sat globalizat.

Plecari Munchen va conduc catre Marienplatz, piata Sf. Maria reprezentand punctul central al orasului, purtand columna Fecioarei inaltata in 1638 la finalul invaziei suedeze. Colturile piedestalului sunt adevarate simboluri ale fortei orasului de a trece peste razboi, molima, foamete si erezie, patru incercari istorice uriase ale Munchen-ului.

 

Cursele Buzau-München sunt semnificative si prin prisma brandului BMW cultivat in cadrul muzeului de specialitate din apropiere de Olympiapark. Cladirea principala, proiectata de Karl Scwarzer, are ca sursa de inspiratie un motor cu patru cilindri, muzeul fiind unul dintre brandurile care au facut parada in cadrul festivitatii Jocurilor Olimpice din 1972. Turistii care opteaza pentru rutele Munchen-Buzau pot observa, in apropiere, Vikitualienmarkt, o mare piata alimentara care se inspira din proiectul regelui Maximilian, aici fiind gazduita cea mai mare piata alimentara germana.

 

Prin bilete de autocar pe ruta München– Buzau puteti calatori la costuri ofertante catre Germania in cadrul unui traseu de exceptie in care veti regasi obiective turistice si culturale castelane : Palatul Nymphenburg, Palatul Rezidenz ori cladirile religioase de dincolo de Portile Orasului.

 

Accesand site-ul oficial al companiei puteti consulta maniera de rezervare a unui bilet in regim last minut Munchen- Buzau dedicate grupurilor organizate, compania noastra oferind elevilor, studentilor, cadrelor didactice ori pensionarilor tarife personalizate. Completand un formular de rezervare online, rezervati un loc in cadrul curselor de autocar München-Buzau pentru care primiti consultanta gratuita de transport, direct pe site-ul oficial al firmei sau telefonic, din partea unei echipe de consilieri profesionisti.  Compania SC. Armin Mayer SRL va doreste calatorie placuta si va invita la Munchen in calitate de gazda !