Capitala Bavariei, Munchen, oras aflat in nordul Alpilor germani, cu o tinuta riverana data de asezarea de-a lungul raului Isar, devine destinatia rutelor de autocar Munchen-Bucuresti, lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, catre un oras modern, puternic din punct de vedere economic, social dar si spiritual.

 

Pentru a ajunge in citadela germana care din 2006 poarta meritoriu motto-ul « Munche mag Dich », « Munchen te place », o rezervare bilet pe ruta Bucuresti-München, este suficienta in virtutea vizitarii fostului “munichen”, “lacas al calugarilor”. Astfel, urba construita din ordinul benedictinilor si-a liberalizat astazi forurile spirituale si in favoarea cultivarii unui divertisment autentic, de bun gust, Munchen gazduind celebrul Oktoberfest, festival al berii.

Curse plecari Munchen sunt preferate de catre iubitorii de istorie si de arta de vreme ce muzeele si galeriile destinatiei depasesc, in calitatea estetica, institutiile similar din Berlin, de pilda.

 

Programul rutelor Bucuresti-München se manifesta cu regularitate si consecventa, orasul german fiind cautat de catre turisti pentru perioada estivala, din pricina unor festivaluri precum Noptile Muzicale la Munchen- constituit din 400 de spectacole de jazz, rock, pop si folk, Festivalul International de Film din Munchen, ori Festivalul Opera pentru toti, una dintre cele mai importante intruniri artistice din Piata Franz-Joseph.

 

Munchen-Bucuresti reprezinta un traseu inedit, un punct important in vederea vizitarii fiind constituit de Cartierul Maxvorstadt, care alaturi de Schwabing reuneste cele mai importante galerii si muzee, dar totodata pastreaza si reputatia de cartier de locuinte al fostilor mari artisti germani, precum Kandinsky.

 

Compania SC. Armin Mayer  Reisen SRL. ofera bilete de autocar Munchen-Bucuresti pe care le puteti consulta pe site-ul oficial al firmei, unde puteti opera rezervari last minut München-Bucuresti, accesand pagina formular de rezervare online.

 

Odata operate rezervarile, ajunsi la destinatie, puteti incepe periplul estetic prin fosta Pinacoteca Munchen, in care cele mai vechi picturi ale marilor maestri redau Colectia Bavariana de Stat, in care veti regasi opere ale unor artisti precum Durer, Grien, Elsheimer, Rogier van der Weyden, Pieter Lastman, Giotto, Filippo Lippi, Claude Joseph Vernet.

 

Prin transport de persoane cu  autocar München-Bucuresti, descoperiti Germania intr-un areal de exceptie, configurat prin precizie rutiera, siguranta si costuri ofertante.  Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va felicita pentru alegerea facuta si va asteapta la destinatie pentru un retur achitat la preturi personalizate !