Daca va aflati in cautarea unei destinatii care sa combine elementele pitoresti cu urbanismul riguros german, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va propune vizitarea celui de-al treilea oras ca dimensiune al Bavariei, capitala a acestui land si centru istoric al Germaniei antice insasi, Munchen, fostul « lacas al calugarilor » din apropierea Alpilor, asa cum il dezvaluie denumirea, standu-va la dispozitie prin curse de autocar Munchen-Brasov.

 

Gazda reputatului festival Oktoberfest, un eveniment european de traditie care debuteaza in septembrie si se termina in primul interval al lunii octombrie poate fi abordata recurgand la  rezervari bilet pe ruta Brasov-München.

 

La destinatie, orasul pregateste intr-un tur complet obiective cultural- istorice precum Marienplatz, Rathus-Glockenspiel, Peterskirche, ori muzeele Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Pinakothek der Moderne, Kunstareal.  Pentru a va convinge de toate acestea, cursele de plecari Munchen va stau la dispozitie in baza unui protocol de calatorie constituit la standarde internationale, sustinut de avantajele transportului de persoane realizat cu seriozitate de catre compania noastra, noua tinta a voiajului dumneavoastra fiind orasul de bastina al lui Max Scheler.

 

Rutele Brasov-München atrag, in finalitatea lor, prin frumusetea lacurilor din proximitatea orasului. Cel mai important este Lacul Feringa, aflat la 1 km est de Unterfoehring, cu o suprafata de cca 32 de hectare, cucerind prin particularitatile instalatiei de agreement cu zona de surf, ori prin activitatile de divertisment desfasurate pe terenuri de volei, plaja ori in gradina cu bere. Anual, cca 30000 de vizitatori aleg aceasta destinatie pentru concediul lor.

 

Cursele Munchen-Brasov sunt dedicate si iubitorilor de natura salbatica si de vanatoare : Amalienburg, cladirea omonima gradinii, a fost construita in secolul XVIII din ordinul lui Francois Cuvilles ca o cabana de vanatoare pentru vanatoarea de fazani, intr-un stil rococo, fiind cadoul lui Karl Albrecht pentru sotia sa, Amalia. Pentru frumusetea estetica a culturii locale, este apreciata fatada de est in care se afla o sculptura a lui Johann Baptist Zimmermann, ipostaziand o scena de vanatoare cu regina Diana, in continuarea careia urmeaza o platforma ornamentata.

 

Totodata, brandul estetic al zonei se ligitimeaza prin institutia galeriei muncipale Lenbach, pentru vizitarea careia puteti achizitiona  bilete de autocar München-Brasov : vila, conceputa in stil florentin, adaposteste galeria lui Franz von Lenbach, in interior aflandu-se reconstituiri dupa opere semnificative ale grupului Blaue Reiter- celebru Calaretul Albastru- in randul carora gasiti piese semnate Kandinsky, Klee, Jawlenski, Macke, Marc, Munter.

 

Categoric,pentru persoanele interesate de parcurgerea unui sejur estival in acesta zona, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. a creat posibilitatea achizionarii unor bilete last minut Munchen-Brasov,  pe care le puteti obtine in prealabil aplicand intr-un mediu online ofertant pagina formular de rezervare online. La cuantumuri accesibile, calatoriti confortabil si in termenii unui sejur european de traditie.

 

Cursele de  autocar München-Brasov, va conduc catre « orasul celor un million », unde spiritualitatea, farmecul si dezinvoltura germana va intampina cu amploare.