Cum a devenit fostul « lacas al calugarilor » « orasul celor un million » ? Cum se impaca o traditie spirituala milenara cu patronajul divertismentului german cosmopolit ? Expresia urbana a acestei mixturi isi gaseste ecoul in configuratia orasului Munchen, un mijloc optim de intalnire a acestuia fiind alegerea unei curse de autocar Munchen-Botosani, realizata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.  

 

Trecand prin Ungaria si prin Austria pentru a ajunge in Germania, calatorii care opteaza pentru plecari München parcurg cca 2000 kilometri pentru un sejur impresionant, in cadrul caruia veti regasi monumentele castelane cu adevarat graitoare pentru traditia nemteasca. Palatul de Justitie, realizat sub schitele arhitectului Friedrich vin Thiersch, de exemplu, reprezinta una dintre cele mai bune constructii in stil neo-baroc dinspre Karlsplatz, cladirea, dominata de o cupola de sticla de 67 de metri, fiind in contrast cu Noul Justizplatz, format din caramita rosie in stil neo-gotic nordic, ale carui turnuri gazduiesc, din 1905 incoace, Curtea Constitutionala Bavarea si Tribunalul Regional Superior.

 

 

Procesul de rezervare bilet pe ruta Botosani-Munchen, debuteaza pe site-ul oficial al companiei noastre, unde consultarea protocolului de calatorie este sustinuta de nenumarate recomandari culturale precum Muzeul BMW din Munchen, Muzeul National al Bavariei, Piata Regelui ori Catedrala Frauenkirsche.

Despre aceasta din urma puteti afla mai multe in urma optiunii dvs pentru transportul de persoane pe traseul Botosani-München : Frauenkirche, ori Catedrala Doamnei Noastre, gazduieste Scaunul Arhiepiscopal din Munchen si Freising. Construita in 1488, se afla in apropierea Teufelstritt, sau pasul diavolului, provenit de la volumul mare de lumina din cadrul cladirii care nu poate fi motivat ca provenind din exterior.

 

Cursele Munchen-Botosani marca Mayer pot reprezenta un instrument convenabil de transport catre  reputata institutie culturala, care alaturi de lacase precum Biserica Sfantului Petru ori Biserica Theatine din Munchen contribuie la oaza de spiritualitate a orasului.

Pentru grupurile orgnizate,  Compania SC Armin Mayer Reisen SRL.  a creat un pachet atractiv de reduceri si de oferte personalizate pentru bilete de autocar Munchen-Botosani, acestea fiind inscrise in protocolul de calatorie afisat pe site-ul oficial. In acelasi mediu online dinamic, puteti opera rezervari pentru bilete de forma last minut München-Botosani, discount-urile generoase fiind aplicate in urma completarii unui   formular de rezervare online.

 

Serviciile companiei SC Armin Mayer Reisen SRL.  va stau la dispozitie prin oferta de transport de persoane cu autocar München-Botosani, « orasul celor un milion » fiind de fapt orasul tuturor turistilor pasionati de frumusetea Germaniei. Bun venit in Munchen !