Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.  include in oferta de itinerarii romano-germane cursele de autocar Munchen-Bocsa, o superba citadel de pe valea raului Isar, recunoscuta nu doar drept Capitala statului liber Bavaria dar si ca “orasul celor un million”, intr-o traditie regional europeana de exceptie.

 

Situat in apropiere de Muntii Alpi, unde pitorescul bavarez este manifestat intr-o structura naturala populara pentru acuratetea sa, Munchen dezvolta, prin tinuta metropolitana, un oras pasional, cosmopolit, dar loial inzestratilor sale naturale.

Catre o astfel de destinatie, boema prin profilul geografic si cultural, clientii companiei noastre sunt rugati sa opereze rezervari bilet pe ruta Bocsa-München, unul dintre obiectivele inedite ale destinatiei fiind reprezentat de Muzeul Germaniei din Munchen, aflat in arealul unei cladiri monumentale de pe una dintre insulele raului Isar, un adevarat portal in timp al evolutiei stiintei si tehnologiei. Aici, Germania adaposteste cel mai evoluat planetariu tehnologic european sustinut, pentru audienta publicului larg, de cca 6 spectacole stiintifice pe zi.

 

Plecari München sunt realizate cu consecventa si profesionalism urmand un program eficient, printr-un protocol european. Astfel, cursele Bocsa-Munchen duc catre un oras german in care natura si divertismentul coabiteaza intr-o formula inedita. Parcul Olimpic din Munchen, situat in zona Schwabing, este un loc pitoresc din ale carui turnuri puteti contempla supletea urbana si Alpii.

 

 

Mult mai interesanta este, din acest punct de vedere, daca optati pentru o calatorie Munchen-Bocsa, Gradina Regala din Munchen, Hof Garten, marginita de doua arcade proiectate in secolul XIX de arhitectul regal Leo Von Klenze. Locatia impleteste politica de tip contemporan cu arhetipurile socio-politice dezvoltate din perspectiva istorica in maniera clasica : in partea de est se afla actuala Cancelarie de Stat, marginita, intr-o perspectiva clasica, de ruinele Muzeului Armatei, din care se pastraza o arcada renascentista si un dom de dimensiuni impresionante, din cupru. Aici, memoria Trandafirului Alb ori criptele de razboi contrasteaza cu prezenta liberalismului postmodern al Munchenului atat de dinamic pentru zilele noastre.

 

Astfel,  Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a creat bilete de autocar München-Bocsa pe care le puteti consulta intr-un protocol de calatorie postat pe site-ul oficial al companiei, in acest mediu fiind expusa si oferta de tip  last minut Munchen-Bocsa, accesand pagina formular de rezervare online.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va insoteste in calatoria dumneavoastra catre Munchen, unde divertismentul nu este lipsit. Va sugeram ca in cursul promenadelor dumneavoastra sa va opriti la Centrul de Cultura Gasteig, aflat deasupra raului Isar, unde cladirea realizata postmodern dintr-o caramida fina, configureaza un complex destinat activitatilor muzicale, teatrale si cinefile, in miezul acestuia existand si un labirint de curti si foruri comerciale.

 

Indiferent de motivul ales pentru calatoria dumneavoastra, mobilitatea romano-germana este specialitatea noastra : apelati la Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. pentru un voiaj european perfect !