Capitala Bavariei, imprumutand alura statului liberal intr-un univers rural devenit cosmopolit si pluridezvoltat, una din cele mai bogate regiuni ale Germaniei, Munchen deschide seria noilor rute de autocar Munchen-Bistrita propuse clientilor Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.   O rezervare bilet pe ruta Bistrita-München va conduce catre orasul situat pe malul raului Isar, unde veti descoperi confirmarea motto-ului urban : « Munche mag Dich », « Munchen te place ».

 

Cu toate acestea, fostul motto al oasului a fost “Weltstadt mit Herz”, adica “orasul cosmopolit cu o inima”, inteles astfel ca motor vital al Germaniei, catre care plecari München sunt realizate intr-un parcurs de elita.

Circuitul geografic Bistrita-Munchen  reprezinta un itinerariu romano german inovativ, prin prisma acestei calatorii avand oportunitatea de a ajunge in oricare dintre regiunile componente ale marelui district Munchen, dintre care amintim: Aschheim, Aying, Baierbrunn, Brunnthal, Feldkirchen, Grafelfing, Grasbrunn, Haar, Hohenburnn, Holenkirchen-Siegertsbrunn, Isimaning, Kirchheim bei Munchen, Neubiberg, Neuried, Oberhaching, Oberschleibheim.

 

 

Transportul München– Bistrita poate fi un mijloc de relaxare culturala inedita, la destinatie, un punct de divertisment si de contemplare potrivit fiind reprezentat de piata Marienplatz, care aminteste de supravietuirea orasului in fata Razboiului de Treizeci de ani. Inedita ramane, de exemplu, pentru aceasta locatie, Statuia Fecioarei Maria, care odata coborata de pe coloana de marmura in 1960 pentru restaurare, adapostea un cufar la baza ei cu o bucata de lemn despre care se spune ca provine din Crucea lui Hristos

 

Privelistea de aici nu este insa preponderent sau exclusiv spirituala :  bilete de autocar München-Bistrita achizitionate prin rezervari online, direct pe site-ul oficial al companiei,  accesand pagina formular de rezervare online, va ofera o gama larga de destinatii culturale precum Neus Rathaus, Glockenspiel, ori Piatra Karlsplatz, care adapostea celebra « gradina cu bere », Stachus. De aceea, optiunea rezervarilor last minut Munchen-Bistrita vine in sprijinul celor care aplica pentru un astfel de sejur neplanificat, turistii fiind incantati nu doar de rigoarea calatoriei intr-un context spontan dar si de generozitata culturala a Munchen-ului, ca gazda a unei calatorii de traditie.

 

In sezonul estival, cursele de  autocar München-Bistrita care va lasa in apropierea Karlsplatz, sunt un mijloc de transport inedit catre celebrul pationar care pastreaza cercul de fantani traditionale, ori Piata de Craciun Tollwood, aflata la numai 10 minute de mers pe jos de Hauptbahnhof.

 

Pentru o iarna de vis sau numai pentru o calatorie obisnuita reusita catre Munchen, contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.