Catre « metropola insufletita a lumii » sau catre « orasul celor un million » ? Atunci optati pentru destinatia Munchen, pe care Compania SC Armin Mayer Reisen SRL  o include in oferta rutelor de autocar Munchen- Barlad,  aducandu-va in conditiile unei calatorii europene posibilitatea de a vizita capitala landului Bavaria.

 

Operand o rezervare bilet pe ruta Barlad-München, descoperiti un oras aparte, cu o tinuta riverana conferita de pozitionarea de-a lungul raului Isar, citadel germana fiind situate totodata in apropierea Alpilor si inconjurata de lacuri bavareze care creeaza un specific natural de exceptie.

Compania SC Armin Mayer Reisen SRL  va ofera preturi personalizate, plecari München  fiind preferate si pentru proximitatile strategie, orasul-al treilea ca dimensiune din Germania- fiind legat rutier foarte facil de Berlin si Hamburg.

 

Cu o existenta atestata inca din secolul VIII, Munchen este fosta resedinta a unei monahii care dupa mutarea podului de pe raul Isar catre sud, devine cea mai mare ruta comerciala de sare dintre Bad Reichenhall si Augsburg.  Pentru a lua parte la istoria veche a Germaniei,  rezervati din vreme bilete de autocar Munchen-Barlad, accesand site-ul oficial al companiei.

 

Protocolul de calatorie al rutelor Barlad-Munchen  asigura clientilor Companiei SC Armin Mayer Reisen SRL tarife personalizate, dedicate grupurilor de persoane, elevii, studentii, cadrele didactice sau pensionarii, in baza unui program aparte de reduceri de discount pe circuitul München-Barlad. 

 

Rezervari in regim last minut München-Barlad, accesand pagina formular de rezervare online, va aduc in inima districtului Munchen, unul care in ciuda vietii cosmopolite pastreaza pitorescul rural al Bavariei Superioare.

 

Curse autocar Munchen-Barlad sunt preferate si pentru proximitatile geografice care ingaduie o mobilitate turistica mai mult decat favorabila, districtul Munchen invecinandu-se la nord cu Dachau, Freising si Erding, la est cu Ebersberg, la sud cu Rosenheim, Miesbach si Bad Tolz-Wolfratshausen, la vest cu Starnberg si Furstenfeldbruck.

 

O  rezervare bilet pe ruta Barlad-München este singurul pas pe care trebuie sa il parcurgeti in vederea achizitionarii unui loc in cadrul curselor de plecari Munchen.  In acord cu un protocol profesionist, Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va asigura un sejur impresionant pentru care va multumeste anticipat, urandu-va drum bun !