Cu finalitate in capitala Bavariei, inaugurand oferta de  transport cu autocar Munchen – Baia Mare, compania Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va propune un sejur catre orasul Munchen.  Destinatia, impresionanta prin mixtura de divertisment al culturii light si printr-o spiritualitate si istoricitate puternice, poate fi vizitata strategic incepand cu centrul rezidential, care va descopera caracterul meritoriu de gazda al ducilor de Bavaria.

 

Astfel, printr-o rezervare bilet pe ruta Baia Mare-Munchen, puteti vizita Palatul Munchen, cel mai mare din intreaga Germanie, cuprinzand, dincolo de complexul regal, si o serie de galerii private ale regilor Bavariei, arhiteconica reprezentand o suma de cladiri si zece curti interioare, cu 130 de camera vizitabile.

Plecari München executate cu regularitate si consecventa de catre Compania SC Armin Mayer Reisen SRL intr-o profunda traditie europeana, sunt o oportunitate ideala pentru impatimitii de estetica si de istorie germana, sfatuindu-va sa va rezervati timp suficient pentru contemplarea celor mai importante parti ale complexului rezidential precum Konigsbau, Festsaalbau, Alte Rezidenz, ori a dimensiunilor mai pitoresti, incarcate de legendar si de boem, precum Galeria Ancestrala, apartamentele Electorului ori Camerele Charlottei.

Cursele de autocar Baia Mare-Munchen manifesta avantajul oportunitatii unei calatorii exclusiv culturale, in itinerariul dumneavoastra fiind cuprinse obiective precum : Biserica lui Asam, Catedrala Sfantului Petru, Gradina Englezeasca, Marienplatz, Muzeul BMW, Muzeul Dutsches, Olympiapark ori Opera Bavariana de Stat.

 

Executand rute Munchen-Baia Mare la preturi ofertante, compania noastra va invita sa vizitati site-ul oficial undeti veti regasi intr-o prezentre generoasa  programul de curse si oferte destinate grupurilor de persoane care calatorind in interes de serviciu  sau ca turisti, ajung la destinatie bucurandu-se de protocolul european, precizia rutiera si consultanta de transport gratuita marca Mayer. In vederea realizarii voiajului dumneavoastra, echipa noastra de consultanti va invita sa consultati grila de bilete de autocar München-Baia Mare, direct pe site-ul companiei, continuand totodata prin completarea unui  formular de rezervare online.

 

Compania noastra va ofera spontaneitate generoasa : prin oferta last minut München Baia Mare, citadela germana poate fi vizitata in conditii de exceptie, unul dintre punctele recomandata fiind de aceasta data Palatul Nimfei – Nymphensburg Schloss-, o constructie in stil baroc, impresionanta prin freasca realizata de Johan Baptist Zimmermann ori decoratiunile realizate de Francois de Cuvilles. Pavilioanele gradinii de origine frantuzeasca- Pagodenburg, Magalenenklause, Badenburg, Amalienburg si Apollotemple va stau la dispozitie pentru o promenada de neuitat in Munchen.

 

Munchen ramane alegerea ideala de pe intreg teritoriul Germaniei pentru un voiaj european de traditie, realizat, de aceasta data, prin cursele de autocar Baia Mare-Munchen.

 

Va asteptam la sediul Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. pentru a discuta termenii unei calatorii romano-germane accesibila, ofertanta si confortabila !