Capitala Bavariei, reprezentata de Munchen, al treilea oras ca dimensiune din Germania, reprezinta tinta noii rute de transport cu autocar Munchen – Avrig, realizat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. intr-o oaza culturala de exceptie.

 

Aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Avrig – München, clientii Companiei SC Armin Mayer Reisen SRL  opteaza pentru o destinatie care desi prezinta toate particularitatile unei citadele germanice autentice, manifesta puternice influente englezesti, ca intr-un leagan de cultura europeana. Unul dintre obiectivele semnificative pentru acest sincretism cultural este definit de Gradina Englezeasca, un spatiu public de cca 4 kilometri patrati, situata in centrul Munchenului, cu o intindere pana in zona de nord-est. Creata in 1789 de Sir Benjamin Thompson, gradina rivalizeaza in frumusetea arhitecturii urbane dar si in amploare cu notoriul Central Park din New York, originea englezeasca constand in politica naturala de pastrare a plantelor specific zonei, evitand plantarea arborilor care nu revendica particularitatile climatice si arhitecturale ale toposului.

Pentru o promenade autentica in aceasta zona, cursele de plecari München va conduc  prin oferta Companiei SC Armin Mayer Reisen SRL, sub indrumarea unui personal calificat, evaluat si profesionalizat, in acord cu exigentele protocolului european de transport romano-german.

 

Achitati pentru un transport Avrig-Munchen, bilete de autocar München-Avrig la cuantumuri preferantiale, disponibile in conditii de  accesibilitate online prin simpla urmare a pasilor indicati de protocolul de calatorie afisat pe site-ul oficial al companiei. Rezervari last minut Munchen-Avrig sunt realizabile pe site-ul companiei, unde puteti consulta un formular de rezervare online.

 

Ruta Munchen-Avrig o cursa inedita pentru intelectualii sensibili la ceea ce constiinta publica retine ca fiind « istoria neagra a Munchen-ului ». Paradoxal, aceasta este denumirea unui tur nocturn realizat in principalele unitati istorice ale zonei, de la muzee de arheologie la cele militare ori de armament.

 

Pentru colectivele organizate, Compania SC Armin Mayer Reisen SRL acorda pachete promotionale care executa reduceri transport pentru grupuri care opteaza pentru o cursa autocar Munchen – Avrig .  Mai mult decat atat, achizitionand bilete de autocar München-Avrig va sporiti sansele cunoasterii aspectelor spirituale germane, un suport in acest sens fiind reprezentat de catre Biserica lui Asam, sau Biserica Sf. Johann Nepomuk, un complex care in exterior conserva arhitectura baroca iar in interior frescele realizate chiar de intemeietori, fratii Asam. De fapt, institutia, altadata una particulara, a fost convertita intr-un profil public, legenda spunand ca situarea sub patronajul Sf. Nepomuk nu este accidental, regiunea fiind vizitata de acesta in timpul misionarismului din Bohemia. Astfel, Munchen este un oras care isi conserva traditia culturala si spiritual intr-un exponent public de spectacular istoric, pe care va invita sa il impartasiti recurgand la ofertele de transport ale Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Va uram drum bun, multumindu-va pentru alegerea facuta.