Pentru o calatorie catre landul Bavaria, transport cu autocar Munchen – Arad, reprezinta optiunea favorabila pentru a vizita un for cultural inedit, orasul reprezentant o arena traditionala a celor mai importante areale estetice si istorice din inima Germaniei.

 

Curse de autocar realizate ca plecari München pornesc catre localitatea omonima oprindu-va in miezul orasului, chiar in Marienplatz, locul unde un ansamblu de cladiri istorice va dezvaluie cheia istorica a burgului, cu toate secretele si frumusetile sale urbane. Primaria, o cladire in stil neogotic, reprezinta cartea de vizita a citadelei germane, unde reputatul Glockenspiel, format din patru clopote ornate cu figurine miscand in sensul acelor de ceasornic petrec timpul peste cadrane care cuprind imagini importante din istoria orasului.

parcul-arad-2

Prezenta intr-un mediu online accesibil si dinamic, accesand pagina oficiala a companiei, orice  rezervare bilet pe ruta Arad – Munchen va conduce catre capitala Bavariei, un oras in care divertismentul este un brand cultural. Centrul istoric ofera nenumarate puncte comerciale din care puteti achizitiona suveniruri specifice, adevarate arhetipuri locale, precum imbracamintea de port Trachten ori halbele Bierkurg, asemenea zone fiind reprezentate de puncte precum Kaufingerstrasse ori Neuhauserstrasse. Viata de noapte urbana se deapana intre Schwabing si Kunstrpark Ost.

Compania SC Armin Mayer Reisen SRL a creat reduceri transport pentru grupuri pe ruta Arad – Munchen pentru care aplica, de obicei, antreprenori si turisti pastionati. Intr-un mediu virtual interactiv, site-ul oficial al companiei va sta la dispozitie pentru rezervarea unor bilete de autocar München-Arad, accesand pagina formular de rezervare online.

 

Antikensammlungen, cel mai important complex muzeal si cultural va asteapta cu portile larg deschisa, o cursa rezervata in regim last minut München– Arad constituind o optiune ideala pentru un sejur cu incarcatura istorica si estetica. Acesta, alaturi de Glyptohek constituie punctele gazda ale celor mai mari expozitii de antichitati romane, etrusce si grecesti.

 

De buna seama, orice calatorie pe ruta Munchen-Arad va permite efectuarea unei calatorii care la costuri personalizate, individuale, care va faciliteaza accesul la o galerie de evenimente culturale traditionale europene, precum Festivalul de Film, Festivalul Operei, Noaptea Lunga a Muzeelor si Oktoberfest, un festival care incepe in septembrie si se termina la finalul lunii urmatoare, fiind reputat pentru conumul de 6 milioane de litri de bere pe durata estivala.

 

Mancarea traditionala, specifica unor locatii elitiste precum Fraunhofer Wirthaus, constituie inca un element prin care va puteti apropia de cultura nativa a orasului, pentru care oferta de transport cu autocar München – Arad va sta la dispozitie. Protocolul European de calatorie, marca Mayer, va aduce un sejur de elita, realizat cu profesionalism, la preturi ofertante. Pentru toate acestea, Compania  SC Armin Mayer Reisen SRL va ofera un voiaj la cheie catre o pretiozitate urbana a Germaniei : Munchen va asteapta pentru un sejur de exceptie !