Catre o destinatie exclusiva din regiunea Rhein-Pfalz-Kreis, din landul Rhineland Palatinate, din Germania, compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat in conditii unice oferta Maxdorf-Fagaras-transport cu autocarul. La preturi ofertante, simplu si eficient, calatoriti catre Germania indiferent de momentul ales, bucurandu-va de avantajele regionale, turistice si geografice ale destinatiei dumneavoastra.

 Prin transport Maxdorf-Fagaras cu autocarul ajungeti in Maxdorf, citadela germana fiind situata la cca 11 kilometri vest de Ludwigshafen. In aceasta maniera, puteti extinde sejurul dumneavoastra in imprejurimi, in scopuri business ori de agrement.

 transport-persoane-germania-romania-2015

Indiferent de motivele calatoriei dumneavoastra- personale, in interes de serviciu, culturale sau turistice- Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a pregatit un protocol ofertant, atat prin prisma costurilor reduse cat si in baza avantajelor de calatorie: confort, eleganta si rafinament. De un regim de discount garanta beneficiaza studentii, elevii, batranii si copiii, precum si grupurile organizate. Achizitionand bilete de autocar Maxdorf-Fagaras direct de pe site-ul oficial al companiei noastre, descoperiti arondismenetele orasului Maxdorf, care reunite formeaza Verbandsgemeinde.

 La destinatie, in urma aplicarii procesului de rezervare bilet pe ruta Maxdorf-Fagaras, gasiti urmatoarele regiuni: Birkenheide, Fußgönheim si citadel propriuzisa Maxdorf, toate configurand, la un loc, Ortsgemeinden.

 Pentru calatoriile survenite in agenda dumneavoastra inopinat, SC. Armin Mayer Reisen SRL a creat programul last-minute Maxdorf-Fagaras. Indiferent de momentul ales, in conditii de presiune a timpului, calatoriti la preturi avantajoase, simplu si eficient, din orice punct al Romaniei catre Germania, ruta particularitza Maxdorf-Fagaras oferindu-va toate atuurile pentru o calatorie de elita, la preturi avantajoase, realizata printr-un parc auto modern, condus de o echipa de profesionisti.

 Site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL va pune la dispozitie completarea unui formular de rezervare online in vederea programarii calatoriei dumneavoastra, portalul nostru oferindu-va totodata si consultanta de voiaj gratuita. La preturi traditionale, compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera sejururi de elita!