Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a pregatit in conditii exclusive oferta Limburgerhof-Fagaras-transport cu autocarul, inaugurand un nou protocol de calatorie romano-german realizat cu profesionalism, la preturi avantajoase. Selectand dintr-o gama larga de arii geografice cele mai importante destinatii, tinand cont de particularitatile acestora dar si de exigentele turistice contemporane ale pietei de profil, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va propune oferta de transport Limburgerhof-Fagaras cu autocarul.

 Destinatia constituie o municipalitate germana aflata in zona Rhein-Pfalz-Kreis, din landul Rhineland-Palatinate, aflat la cca 7 kilometri in sud-vestul regiunii Ludwigshafen. Astfel, posesorii unor bilete de autocar Limburgerhof-Fagaras se indreapta catre un oras cu un puternic capital industrial. Putini sunt cei care cunosc faptul ca aceasta calatorie impulsioneaza nenumarate avantaje economice, aici fiind plasat Centrul Agrochimic al celei mai mari companii chimice din lume, BASF, care isi are sediul central in Ludwigshafen.

blog-statii-transport-germania-2

Aplicand pentru procesul de  rezervare bilet pe ruta Limburgerhof-Fagaras direct pe site-ul oficial al companiei, economisind timp si efort, va alocati toate sansele de a ajunge in conditii avantajoase de confort, siguranta, precizie in mobilitatea rutiera si eleganta catre citadela germana care comunica foarte bine cu Saarbrucken, aflat in imediata proximitate, multumita inovatiilor in transportul subteran dezvoltate de Paul von Denis.

Din 1983, orasul detine celebrul Town Hall, un centru modernizat cu Sali de spectacol, eveimente culturale, teatre, centre medicale, ba chiar magazine semnificative, constructia fiind asemanata in arhitectura urbana si in folclorul european cu turnul francez Chenove din Burgundia.

Pentru calatoriile survenite inopinat, programul last-minute Limburgerhof-Fagaras constituie optiunea ideala: la preturi avantajoase, va ofera un itinerariu la cheie, in cele mai bune conditii, avand sansa de a parcurge itinerariul romano-german cu unul dintre autocarele care fac parte din parcul nostru auto modern, evaluat la standarde internationale si randuit de echipa noastra de profesionisti.

Completati un formular de rezervare online direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL  pentru o calatorie romano-germana de elita, la preturi traditionale!