Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera programul Kaiserslautern-Fagaras-transport cu autocarul: la preturi ofertante, simplu si rapid, ajungeti la destinatia dorita profitand de mobilitatea internationala precisa, de rigurozitate germana, pe care firma noastra o atribuie protocolului sau de calatorie, printr-un parc auto modern, complet utilat.

Localizat in sudul Germaniei, in Bundesland, aproape de Rhineland-Palatinate, pana in Padurea Palatinate, orasul va asteapta in vederea incheierii unui transport Kaiserslautern-Fagaras cu autocarul. Datand in secolul IX, intemeierea citadelei descopera o serie de proximitati specifice, asezarea oferind deschideri multiple calatoriile intreprinse in impejurimi. De aceea, posesorii unor bilete de autocar Kaiserslautern-Fagaras trebuie sa cunoasca situarea Parisului la 500 de kilometri departare, si a oraselor Frankfurt am Main la 117 kilometri, respectiv a Luxemburgului la 159 kilometri distanta.

transport-persoane-germania-romania-2015 (20)

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va propune incheierea procesului de rezervare bilet pe ruta Kaiserslautern-Fagaras online, recurgand la portalul nostru dinamic si interactiv, care va sta la dispozitie 24/7 pentru semnarea unui formular de rezervare online prin prisma caruia deveniti parteneri si clienti ai firmei noastre.

Turistii beneficiaza in aceasta maniera de un program consecvent de transport international de persoane directionat catre un oras pitoresc: acesta este unul dintre cele mai moderne centre de informare si de comunicare din Germania, care a reusit sa isi mentina alura originala prin promovarea Galeriei Palatinate din 1874, a turnului Hall Kaiserslautern, cea mai inalta cladire din citadela, si a gradinilor botanice care confera un pitoresc de neinchipuit, reproducand loial structuri japoneze exclusive.

O serie de obiective turistice semnificative in plan spiritual si istoric compun cu succes capitalul cultural al citadelei, in cadrul careia regasiti: teatrul local Pfalztheater, situl istoric Kammgarn,  Galeria de gradini Gartenschau, sau celebrul stadion Fritz Walter Stadium, dedicat iubitorilor de sport. Turnul de observatie Humberg, Canionul Karlstal sau castelul imparatului Barbarossa, Kaiserpfalz, reprezinta doar cateva dintre simbolurile indicate pentru a va incheia sejurul.

Acum, compania SC. Armin Mayer Reisen SRL vine in intampinarea celor care sunt presati sa calatoreasca sub presiunea timpului, prin inaugurarea ofertei last-minute Kaiserslautern-Fagaras. Simplu si eficient, descoperiti unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei, la preturi traditionale, devenind partenerii de calatorie ai companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL!