Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL lanseaza in conditii exclusive programul Kaiserslautern-Arad-transport cu autocarul: executat cu rigurozitate germana, simplu si eficient, protocolul nostru de calatorie promoveaza  preturi ofertante, voiajul fiind realizat cu un parc auto modern, apreciat la standarde internationale.

Cu destinatia in sudul Germaniei, in Bundesland, aproape de Rhineland-Palatinate, pana in Padurea Palatinate, un transport Kaiserslautern-Arad cu autocarul va ofera o calatorie cu un capital cultural si istoric remarcabil.  Infiintata inca din secolul IX, citadela poate fi frecventata pentru o calatorie cu incursiuni istorice la pretul unor bilete de autocar Kaiserslautern-Arad.

primaria arad

Aflata in apropierea Parisului la 500 de kilometri departare, si a oraselor Frankfurt am Main la 117 kilometri, respectiv a Luxemburgului la 159 kilometri distanta, destinatia catre care va invitam sa efectuati o rezervare bilet pe ruta Kaiserslautern-Arad accesand site-ul nostru oficial este la un click distanta.

Completand un formular de rezervare online deveniti parteneri ai firmei noastre, bucurandu-va, odata ajunsi in Kaiserslautern, de o lista de obiective in randul carora amintim:  Galeria Palatinate infiintata din 1874, Turnul Hall Kaiserslautern, cea mai inalta cladire din citadela, gradinile botanice reiterand structuri japoneze exclusive. De la teatrul local Pfalztheater, situl istoric Kammgarn,  Galeria de gradini Gartenschau, sau celebrul stadion Fritz Walter Stadium, dedicat iubitorilor de sport, la Turnul de observatie Humberg, Canionul Karlstal sau castelul imparatului Barbarossa, Kaiserpfalz, descoperiti Germania intr-o dimensiune culturala.

Oferta last-minute Kaiserslautern-Arad va ofera o calatorie accesibila si la indemana, efectuata in conditii de presiune a timpului. Pentru evenimentele survenite inopinat in agenda dumneavoastra de lucru, acest tip de program va ofera toate avantajele unui voiaj exclusiv, pe care il achizitionati ca pachet de calatorie care include aceleasi atuuri ca un regim obisnuit de calatorie: confort, siguranta, eleganta. Drum bun catre Germania!