Un burg german cu particularitati inedite: Heppenheim, un oras al carui portofoliu turistic s-a consolidat tinand seama deopotriva de particularitatile urbane si de cele rurale, este sustinut de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in vederea intreprinderii unui parcurs romano-german cu finalitate in Bergstraße aflat in mijlocul tinutului Hesse din Germania, prin Heppenheim-Suceava-transport cu autocarul.

Dimensiunea castelana a destinatiei contribuie la dezvoltarea culturala a itinerariului, o miza semnificativa in acest sens fiind Starkenburg, orasul care reprezinta gazda oricarui transport Heppenheim-Suceava cu autocarul . Pelerinajele spirituale prilejuite de programele Catedralei catolice Sf. Petru, monument eparhial asezat intre Heidelberg de Darmstadt contribuie la buna dezvoltare turistica a burgului.

transport

Cumparati la preturi personalizate, incluse in pachete de calatorie adaptate exigentelor si nevoilor clientilor nostri,  bilete de autocar Heppenheim-Suceava  direct de pe site-ul oficial al companiei, ajungand in acest sens la granita cu Baden-Wurttemberg.

Proximitatile ofera cea mai buna cheie de prelungire a voiajelor romano-germane in regiunile imediate: printr-o rezervare bilet pe ruta Heppenheim-Suceava regasiti granitele orasului in nord cu Bensheim, in nord-est cu Lautertal si Lindenfels, in est cu Furth, Rimbach, Morlenbach si Birkenau, in sud cu Laudenbach, in sud-vest cu Viernheim si Lampertheim iar in vest cu Lorsch.

Mai mult decat atat, un formular de rezervare online  va aduce subregiuni precum Unter-Hambach, Ober-Hambach, Kirschhausen (incluzand Igelsbach), Erbach, Sonderbach, Wald-Erlenbach, Mittershausen-Scheuerberg si Ober-Laudenbach, la preturi favorabile grupurilor organizate, studentilor, elevilor, pensionarilor si copiilor, printr-un regim de discount consistent.

O lista de obiective turistice contribuie la promovarea unor puncte precum: Centrul Vechi, Castelul Starkenburg din Muntii Sclossberg, Biserica Catloca Sf. Petru, devenita Catedrala, ori Vechiul Turn Medieval.

Calatoriile inopinate pot fi sustinute cu profesionalism prin formatul uni program de forma last-minute Heppenheim-Suceava pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. reuseste sa il gestioneze in ce mai buni termeni cu putinta. Confort si siguranta, la preturi avantajoase, pentru destinatii exclusive de pe harta Germaniei!