Bun venit in Heppenheim, citadela germana situata in districtul Bergstraße din cadrul regiunii Hesse din Germania!

Pentru o calatorie favorabila, achitata la costuri avantajoase, Heppenheim-Fagaras-transport cu autocarul reprezinta optiunea ideala. Noua dumneavoastra destinatie de vacanta este reprezentata de catre un oras cu puternice influente romantice si medievale, acesta aflandu-se la poalele castelului Starkenburg. Asezarea burgului german ii confera o serie de avantaje turistice care favorizeaza cultural si geografic orice transport Heppenheim-Fagaras cu autocarul: in apropierea castelului, Catedrala catolica Sf. Petru desluseste cea mai mare pare a regiunii, aflata chiar in centrul orasului care desparte, la jumatate de drum, Heidelberg de Darmstadt.

transport-persoane-germania-romania-2015

In sudul regiunii Hesse, la granita cu Baden-Wurttemberg, Heppenheim isi deschide portile inaintea tuturor posesorilor unor bilete de autocar Heppenheim-Fagaras, orasul invecinandu-se in nord cu Bensheim, in nord-est cu Lautertal si Lindenfels, in est cu Furth, Rimbach, Morlenbach si Birkenau, in sud cu Laudenbach, in sud-vest cu Viernheim si Lampertheim iar in vest cu Lorsch.

Aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Heppenheim-Fagaras pentru a ajunge in oricare dintre comunitatile care il constituie: Unter-Hambach, Ober-Hambach, Kirschhausen (incluzand Igelsbach), Erbach, Sonderbach, Wald-Erlenbach, Mittershausen-Scheuerberg si Ober-Laudenbach.

In randul obiectivelor culturale regasiti Centrul Vechi, Castelul Starkenburg asezat in Muntii Sclossberg, Biserica Catloca Sf. Petru, devenita Catedrala, ori Vechiul Turn Medieval. Pentru cei care calatoresc in regim de urgenta, last-minute Heppenheim-Fagaras reprezinta solutia ideala: la preturi optime, beneficiind de confort si de siguranta intreprindeti un voiaj rapid si simplu, definit prin profesionalismul unei echipe care dirijeaza un parc auto modern, apreciat la standarde internationale.

Completarea unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL reuseste sa va aduca in calitatea de parteneri ai firmei noastre. Pentru parteneriate de traditie, incheiate la preturi accesibile, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL sta la dispozitia tuturor celor care doresc sa intreprinda o calatorie autentica catre Germania!