Pentru o calatorie de elita la preturi ofertante, chiar traditionale, catre Heppenheim, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a creat un bilet de calatorie ideal catre regiunea Bergstraße in inima tinutului Hesse din Germania!

Oferind o imixtiune de rural si urban, protocolul de calatorie de care dispune programul Heppenheim-Arad-transport cu autocarul va aduce in miezul unui burg german autentic, in care influentele deopotriva romantice si medievale reusesc sa atribuie calatoriei dumneavoastra o nota aparte atat pentru resursele culturale dar si pentru cele de relaxare.

TURNU DE APA ARAD

Pozitionat la poalele castelului Starkenburg, orasul catre care pleaca cu regularitate si rigurozitate germana orice transport Heppenheim-Arad cu autocarul va aduce o serie de obiective turistice spre cunoastere, de la Catedrala catolica Sf. Petru, monument eparhial de o semnificatie majora pentru spiritualitatea germana a locului, pana la  centrul vechi al orasului care desparte Heidelberg de Darmstadt la jumatate de drum.

Achizitionand bilete de autocar Heppenheim-Arad  ajungeti in sudul regiunii Hesse, la granita cu Baden-Wurttemberg. Orasul isi intinde granitele  in nord cu Bensheim, in nord-est cu Lautertal si Lindenfels, in est cu Furth, Rimbach, Morlenbach si Birkenau, in sud cu Laudenbach, in sud-vest cu Viernheim si Lampertheim iar in vest cu Lorsch.

De aceea, o rezervare bilet pe ruta Heppenheim-Arad realizata pe site-ul oficial al companiei noastre, la numai un click distanta, prin economie de timp si de efort, reuseste sa va aduca in pozitia de turisti, oferindu-va oportunitatea de a ajunge in oricare dintre regiunile: Unter-Hambach, Ober-Hambach, Kirschhausen (incluzand Igelsbach), Erbach, Sonderbach, Wald-Erlenbach, Mittershausen-Scheuerberg si Ober-Laudenbach, cunoscute drept comunitati constitutive ale citadelei germane.

La preturi ofertante, insotite de un regim de discount garantat grupurilor organizate, studentilor, elevilor, pensionarilor si copiilor, calatoriti in regim de confort si de siguranta, destinatia condimentandu-va cultural sejurul prin obiective precum: Centrul Vechi, Castelul Starkenburg asezat in Muntii Sclossberg, Biserica Catloca Sf. Petru, devenita Catedrala, ori Vechiul Turn Medieval. In masura in care deplasarea dumneavoastra este solicitata in regim de urgenta, protocolul de calatorie last-minute Heppenheim-Arad va ofera un sejur la cheie, executat cu un parc auto modern, bucurandu-va de toate avantajele unei calatorii obisnuite.

Accesarea unui formular de rezervare online este posibila direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, unde gasiti expuse programul complet al rutelor executate, costurile implicate de deplasarile romano-germane precum si regimurile de discount. Alaturi de noi, calatoriile catre Germania sunt la indemana, indiferent de momentul ales. Drum bun!