Calatoriti simplu si eficient, la preturi ofertante, accesand programul Heddesheim-Fagaras-transport cu autocarul situat la dispozitia clientilor fideli dar si a noilor parteneri de catre Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, care a creat o intreaga cultura a itinerariilor romano-germane in traditia europeana.

 La preturi accesibile, care lanseaza competivitate pe piata de profil, compania noastra va propune un transport Heddesheim-Fagaras cu autocarul, ca mijloc de deplasare catre Heddesheim, oras aflat in regiunea  Rhein-Neckar-Kreis, din cadrul landului Baden-Wurttemberg.

 transport-persoane-germania-romania-2015

Prin particularitatile sale geografice, destinatia va ofera posibilitatea de a calatori catre regiunile invecinate, extinzandu-va sejurul in orase precum Mannheim, aflat la 9 kilometri departare in directia estica, respectiv Weinheim, la 7 kilometri sud-vest. Astfel, posesorii unor bilete de autocar Heddesheim-Fagaras pot valorifica un intreg complex geografic, recunoscut principial pentru pozitionarea strategica.

 Desi orasul a fost populat cu precadere de romani, la inceputurile istoriei sale, originile raman preponderent germane, cu atat mai mult in linia obiceiurilor culturale. Aici se dezvolta cea mai importanta productie germana de tabac, un punct semnificativ al economiei actuale.

 Accesand site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL puteti opera o rezervare bilet pe ruta Heddesheim-Fagaras, Centrul Vechi al orasului, respectiv Biserica Protestanta intarind lista obiectivelor turistice semnificative, la care se aliniaza si obiectivele din Heidelberg sau Weinheim, configurand astfel un mozaic cultural puternic pentru aceasta zona a Germaniei.

 Calatoriile intreprinse in regim de urgenta pot fi parcurse prin linia de transport last-minute Heddesheim-Fagaras, inaugurata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pentru a facilta accesul turistilor in conditii presante de timp in puncte – strategice ale Germaniei. O asemenea linie de protocol ofera conditii elegante, precizie in mobilitatea rutiera si costuri optime indiferent de momentul ales. Pentru achizitionarea biletelor aferente acestui tip de itinerariu, cat si pentru executarea celorlalte tipuri de calatori oferite de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, pe site-ul oficial va sta la dispozitie un formular de rezervare online. Va uram drum bun catre Germania!