Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL reuneste eforturile si profesionalismul unei echipe de consultanti care elaborand un protocol de calatorie modern apreciat la inalte standarde internationale, va propune formula prilejuita de Grünstadt-Iasi-transport cu autocarul.

Pentru un voiaj achitat la tarife ofertante, personalizate, pana in landul Rhineland-Palatinate din Germania, calatoriti apeland la serviciile Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, inaugurate prin transport Grünstadt-Iasi cu autocarul.

Desi nu este recunoscut ca Verbandsgemeinde, orasul isi anunta autonomia administrativa, propunand o calatorie pana in apropiere de  Leiningerland, domeniu apartinand contilor Leiningen, pe care gazda noii dumneavoastra destinatii de vacanta se intinde, ajungand in nordul granitei cu Padurea Palatinate.

transport-persoane-germania-romania-2015

Aflat  la  cca 10 kilometri nord de Bad Durkheim, 15 kilometri sud-vest de Worms si 20 de kilometri nord-vest de Ludwigshafen orasul isi deschide portile in fata tuturor posesorilor de bilete de autocar Grünstadt-Iasi. Ajungand la destinatie, va puteti deplasa in imprejurimi profitand de nota autentica a pitorescului german.

Pe site-ul oficial al firmei noastre, o rezervare bilet pe ruta Grünstadt-Iasi poate fi intreprinsa oricand, ofertele din cadrul sezonului estival aducandu-va oportunitatea de a frecventa Festivalul Stabausstecken gazduit de orasul Grunstadt in Martie, in fiecare an. Evenimentul are un precedent  in iarna,  Winterverbrennung, divertisment pe care il puteti gusta direct la destinatie, semnand un formular de rezervare online.

Aici, casa memoriala a jurnalistului Umbscheiden, a pictorului Wilding si a politicianului Heinz pot fi strecurate ca obiective turistice pe lista agendei dumneavoastra de lucru, in masura timpului disponibil din cadrul deplasarilor urgene, posibile acum prin programul  last-minute Grünstadt-Iasi. Simplu si eficient, ajungeti la destinatie in termenii unui voiaj confortabil si lejer. Siguranta si eleganta: iata coordonatele unei calatorii marca Mayer!