Situat in cadrul districtului Rhineland-Palatinate din Germania, Grunstadt deschide apetentele turistilor romani pentru un sejur de elita, realizat la preturi traditionale si desfasurat in conditii exclusive de catre Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Adoptand ruta Grünstadt-Fagaras-transport cu autocarul, descoperiti un oras care face parte din districtul Bad Durkheim, constituit ca putere urbana formata din cca 13200 de locuitori.

 Calatoriti prin transport Grünstadt-Fagaras cu autocarul catre o citadela germana care nu face parte din nicio congregatie urbana, asadar din niciun Verbandsgemeinde. Particularitatile geografice insa ii creeaza autonomia si suveranitatea turistica de care orasul avea nevoie pentru o dezvoltare impresionanta: aflandu-se in zona Leiningerland, fost tinut apartinand contilor Leiningen, in nordul granitei cu Padurea Palatinate, Grunstadt este descoperit la cca 10 kilometri nord de Bad Durkheim, 15 kilometri sud-vest de Worms si 20 de kilometri nord-vest de Ludwigshafen.  In aceasta maniera, detinatorii unor bilete de autocar Grünstadt-Fagaras isi pot extinde calatoria in oricare dintre aceste regiuni, indiferent de ruta aleasa, aprofundand astfel tinuturile naturale ale Germaniei.

transport-persoane-germania-romania-2015

Festivalul Stabausstecken este cel care intretine dinamica divertismentului german in zona acestui oras. Traditional tinut in Martie, acesta are o prelungire in miezul iernii printr-un eveniment similar, Winterverbrennung, pe care il puteti parcurge odata ce ati aplicat pentru procesul de rezervare bilet pe ruta Grünstadt-Fagaras, direct pe site-ul oficial al companiei noastre.

Catre orasul de bastina al jurmalistului Umbscheiden, al pictorului Wilding si al politicianului Heinz, calatoriti simplu si eficient prin compania noastra: site-ul oficial, un portal dinamic, interactiv, care va poate oferi consultanta de voiaj gratuita, cuprinzand toate informatiile legate de protocolul de calatorie, gama de discount-uri ori linia de preturi, va lasa la dispozitie un formular de rezervare online, pe care il puteti completa in vederea achizitionarii biletelor prin economie de timp si de energie.

Pentru calatoriile exercitate sub presiunea timpului, programul last-minute Grünstadt-Fagaras va ofera in cele mai bune conditii voiajul pentru care ati optat, la preturi avantajoase.

Pentru calatorii romano-germane de elita la preturi traditionale, contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.