Pentru un voiaj avantajos catre Grunstadt, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat in conditii unice un protocol de calatorie atractiv prin prisma cuantumurilor ofertante, atasate programului Grünstadt-Arad-transport cu autocarul.

Calatoria dumneavoastra se indreapta spre landul Rhineland-Palatinate din Germania, unde burgul german va asteapta integrat in cadrul districtului Bad Durkheim. Dinamica demografica anunta cca 13000 de locuitori care dau suflare si expresie destinatiei oricarui transport Grünstadt-Arad cu autocarul.

podgoria-arad

Neavand calitatea de  Verbandsgemeinde, orasul isi anunta autonomia administrativa, cucerindu-si turistii prin proximitatile impresionante, care ingaduie prelungirea mobilitatii turistice in zonele invecinate: Leiningerland, de pilda, domeniu apartinand contilor Leiningen, include destinatia dumneavoastra de vacanta, aflandu-se in nordul granitei cu Padurea Palatinate.

Zona de un pitoresc autentic continua prin combinarea granitelor variate: Grunstadt este pozitionat strategic la  cca 10 kilometri nord de Bad Durkheim, 15 kilometri sud-vest de Worms si 20 de kilometri nord-vest de Ludwigshafen.  Posesorii unor bilete de autocar Grünstadt-Arad isi pot continua calatoria in oricare dintre regiunile invecinate, profitand din plin, in miezul sejururilor de relaxare, de oferta divertismentului german pe care burgul il promoveaza.

O rezervare bilet pe ruta Grünstadt-Arad operata pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL va aduce in calitatea de protagonisti ai Festivalului Stabausstecken gazduit de orasul Grunstadt in fiecare Martie. Evenimentul are un corespondent  in iarna,  Winterverbrennung, pe care il puteti parcurge odata ce ati completat un formular de rezervare online, direct pe site-ul oficial al companiei noastre.

Capitalul cultural al orasului este dublat de gazduirea resedintelor jurnalistului Umbscheiden, pictorului Wilding si politicianului Heinz. Momentele de respiro pot fi insa strecurate in programul concentrat al unei calatorii urgente, pentru care oferta  last-minute Grünstadt-Arad garanteaza mobilitate eficienta, costuri optime si avantajele unei deplasari confortabile. Alaturi de SC. Armin Mayer Reisen SRL orica calatorie este la indemana, indiferent de momentul ales.

Cu noi, Germania e doar la un pas distanta.