Pentru un itinerariu romano-german realizat la preturi traditionale, optime si avantajoase, va invitam sa deveniti partenerii de calatorie ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL: veti beneficia de un voiaj eficient si confortabil participand in cadrul programului Gernsheim-Fagaras-transport cu autocarul.

Destinatia dumneavoastra inclusa in cadrul protocolului de calatorie transport Gernsheim-Fagaras cu autocarul este asezata in cadrul districtului Groß-Gerau, din regiunea Darmstadt din Hesse. In apropiere de riviera Rhin, acest oras creeaza o atmosfera pitoreasca de care se pot bucura, in vederea unui sejur relaxant, toti turistii companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

transport-persoane-germania-romania-2015

Citadela germana prezinta o serie de particularitati care o transforma intr-o destinatie exclusiva: supranumita Schofferstadt Gernsheim, locatia este locul de nastere al lui Peter Schoffer. Proximitatile strategice aduc insa posesorilor unor bilete de autocar Gernsheim-Fagaras posibilitatea de a ajunge la cca 18 kilometri sud-vest de Damrstadt si la 16 kilometri nord-est de Worms, in partea de est intinzandu-se Rhinul iar in sud vechiul curs al fluviului care se bifurca spre Stockstadt am Rhein si Frankfurt Rhein-Main.

Interactiv, dinamic si simplu de accesat, site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL gazduieste procesul de rezervare bilet pe ruta Gernsheim-Fagaras oferindu-va economie de timp si de efort. Citadela germana este marginita la nord de Biebesheim si de Riedstadt iar in est se apropie orasul Pfungstadt, alaturi de comunitatile Bickenbach si Alsbach-Hahnlein. In aceasta maniera, imprejurimile reprezinta obiective turistice in sine, pe care se merita sa le parcurgeti odata ce ati accesat unul dintre programele de transport marca Mayer.

Pentru calatoriile realizate in regim de urgenta, dispunem de last-minute Gernsheim-Fagaras, un protocol de calatorie in cadrul caruia beneficiati de toate avantajele unui parcurs turistic premeditat: confort, siguranta, discounturi, preturi ofertante, eleganta, precizie in mobilitatea rutiera. Daca aveti totusi vreme pentru un moment de respiro, nu omiteti obiectivele Biserica Maria Einsiedel, Muzeul Peter Schoffer Haus, Rathaus si Centrul vechi.

Pentru divertisment, sugeram cel mai mare festival de pe valea Rhinului, gazduit de fiecare data de aceasta urban germana la inceputul lunii August: Rhenish Fishing Festival. Simpla completare a unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera posibilitatea de a lua parte la toate aceste evenimente si vizite culturale.

Va asteptam la sediul companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL! Drum bun!