In cadrul unui complex portofoliu al itinerariilor romano-germane de traditie, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat programul Frankenthal (Pfalz)-Iasi-transport cu autocarul. Pana in centrul landului Rhineland-Palatinate calatoriti alaturi de noi la preturi ofertante, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL oferindu-va cele mai bune programe, adaptate exigentelor si nevoilor celor care recurg la serviciile noastre in calitate de parteneri fideli sau noi clienti.

Originile urbane sunt atestate in 772, cand regiunea avea sa se dezvolte in plan istoric si cultural. Treptat, un transport Frankenthal (Pfalz)-Iasi cu autocarul avea sa isi castige reputatia de potential pelerinaj, aici crescand unul dintre cele mai mari leagane de spiritualitate germana. In 1119, aici avea sa fie construita o  manastire augustiniana, pe ale carui ruine avea sa fie proiectat contemporanul Pfalz, numit conventional Erkenbertruine.

transport-persoane-germania-romania-2015

Populat de migratorii olandezi care sufereau in secolele XV-XVI de persecutii confesionale, orasul avea sa infloreasca intr-un sincretism cultural format din doi poli: cel german, respectiv cel olandez. Cumparand la preturi accesibile bilete de autocar Frankenthal (Pfalz)-Iasi cunoasteti arta germana intr-o nota cultural-academica, destinatia oferindu-va in lista punctelor turistice- Frankenthaler Malerschule sau Scoala de pictura Frankenthal.

O simpla rezervare bilet pe ruta Frankenthal (Pfalz)-Iasi poate fi realizata online, prin accesarea paginii noastre oficiale. Intrand in granitele orasului, puteti lesne sa ii recunostruiti istoria, prin contemplarea arhitecturii urbane: in 1600, citadela a fost convertita ca fortareata, pentru urmatoarele doua secole fiind supusa unei puternice influente franceze. Astfel, intr-o mixtura franco-olandezo-germana, orasul isi castiga notorietatea de leagan al civilizatiei europene, catre care va puteti indrepta prin completarea unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul nostru oficial.

Pentru efoturile inopinate, regimul last-minute Frankenthal (Pfalz)-Iasi incurajeaza calatoriile aflate in agenda dumneavoastra de lucru in mod spontan. Simplu si eficient, dinamic si ofertant, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ofera cele mai bune conditii pentru mobilitatea internationala romano-germana!