Pana in sud-vestul Germaniei, in landul Rhineland-Palatinate, calatoriti in compania firmei SC. Armin Mayer Reisen SRL la preturi ofertante, in conditii interactive, eficiente, confortabile si elegante, prin programul Frankenthal (Pfalz)-Fagaras-transport cu autocarul.

 Mentionat pentru prima data in 772, orasul, reprezentand noua dumneavoastra destinatie de vacanta inclusa in cadrul protocolului de transport Frankenthal (Pfalz)-Fagaras cu autocarul constituie o particularitate turistica de exceptie din arealul german. In 1119 gazduia o manastire augustiniana, pe ale carui ruine avea sa se dezvolte centrul urban de astazi, asimilat ca Erkenbertruine. In a doua jumatate a secolului XVI, burgul avea sa fie protagonistul unei invazii olandeze care nastea o intreaga disputa religioasa europeana.

transport-persoane-germania-romania-2015

Aici, grupurile migratoare din Olanda aveau sa gaseasca nu doar ragaz, dar si un loc propriu pentru dezvoltarea industriala si artistica, generand astfel o crestere economica a orasului semnificativa. De aceea, destinatia dumneavoastra de vacanta, catre care va puteti indrepta oricand in calitate de posesori ai unor bilete de autocar Frankenthal (Pfalz)-Fagaras constituie un oras hibrid. Din aceasta imixtiune culturala a luat nastere un cadru institutional: Frankenthaler Malerschule: Scoala de pictura Frankenthal.

Aplicand pentru procesul de rezervare bilet pe ruta Frankenthal (Pfalz)-Fagaras online, direct pe site-ul oficial al companiei noastre, prin economie de timp si de energie, descoperiti un oras care constituie, prin toate elementele sale legendare, o atractie istorica inedita: in 1600, citadela a fost convertita ca fortareata, pentru urmatoarele doua secole fiind supusa unei puternice influente franceze. Toate aceste particularitati au influentat armonia istorica pe care orasul o ofera tuturor turistilor care ajung la destinatie prin prisma Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL prin simpla completare a unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul nostru oficial.

Incurajand itinerariile spontane si venind in sprijinul calatoriilor survenite neanuntat in cadrul agendei dumneavoastra de lucru, compania noastra a lansat programul  last-minute Frankenthal (Pfalz)-Fagaras. Indiferent de momentul ales, calatoriti simplu si eficient, la preturi traditionale, cu SC. Armin Mayer Reisen SRL: va asteptam pentru un itinerariu care se inscrie prin toate calitatile sale in cultura transporturilor romano-germane marca Mayer!