Creand o intreaga cultura a transporturilor romano-germane prin promovarea mobilitatii internationale de calitate, insotita de preturi ofertante, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat programul Frankenthal (Pfalz)-Arad-transport cu autocarul. Simplu si eficient, procurabil online, pachetul de calatorie va conduce, in aceste circumstante, cu plecare din inima Aradului, direct in mijlocul landului Rhineland-Palatinate.

Destinatia manifesta o alura istorica originala: atestat pentru prima data in 772, orasul, reprezentand noua dumneavoastra destinatie de vacanta inclusa in cadrul protocolului de transport Frankenthal (Pfalz)-Arad cu autocarul avea sa se dezvolte ca un important centru al spiritualitatii germane. In 1119, pe harta Germaniei aparea o  manastire augustiniana, pe ale carui ruine avea sa creasca actualul Pfalz, asimilat ca Erkenbertruine.

lacul_podgoria_arad

Fiind tinta migratiilor olandeze care sufereau in secolele XV-XVI de persecutii confesionale, orasul german avea sa de dezvolte ca un hibrid, in care industria si arta se manifestau intre cei doi poli de inspiratie traditionala: cel german, respectiv cel olandez. Astfel, economia orasului a fost fortificata, iar cultura a preferat sporirea acestor particularitati, oferind tuturor posesorilor unor bilete de autocar Frankenthal (Pfalz)-Arad un obiectiv institutional remarcabil- Frankenthaler Malerschule sau Scoala de pictura Frankenthal.

Portalul nostru oficial, remarcat prin dinamica si simplitate in navigare, gazduieste procesul rezervare bilet pe ruta Frankenthal (Pfalz)-Arad online. Unul din motivele pentru care voiajul isi merita efervescenta turistica este generat de particularitatile sale istorice: in 1600, citadela a fost convertita ca fortareata, pentru urmatoarele doua secole fiind supusa unei puternice influente franceze. Astfel, arhitectura urbana, obiceiurile si traditiile populare, spiritul german si economia turistica, toate au mostenit afirmarea influentelor olandeze si frantuzesti care au donat burgului german izul de atractie culturala europeana.

Pentru vizitarea acestuia va invitam sa completati, prin economie de timp si mobilitate, un formular de rezervare online disponibil pe site-ul nostru oficial.

Calatoriile spontane sunt sustinute prin protocolul last-minute Frankenthal (Pfalz)-Arad. Indiferent de momentul ales, calatoriti la standarde internationale, achitand preturi traditionale pentru voiaje de elita. SC. Armin Mayer Reisen SRL. va ureaza drum bun catre Germania!