Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera oportunitatea turistica de a calatori catre Bergstraße, la sud de regiunea Hesse. Citadela germana sta la dispozitia tuturor celor care executa un transport international simplu si confortabil, programul Bürstadt-Iasi-transport cu autocarul fiind la indemana prin portofoliul online pe care il prezinta turistilor direct pe site-ul oficial al companiei.

Mergand pana la cca 7 kilometri in Est de Worms si la 17 kilometri de Mannheim, prin prisma unui parc auto modern, pe care echipa noastra de profesionisti il pune in slujba unor voiaje romano-germane evaluate la standarde internationale, turistii companiei Mayer reusesc indiferent de moment sa parcurga un voiaj simplu si ofertant, bucurandu-se de imprejurimile orasului Burstadt.

transport-persoane-germania-romania-2015

Un transport Bürstadt-Iasi cu autocarul va poate oferi o nota de divertisment german autentic prin participarea la festivalul Hessentag, o traditie impamantenita din 1981. Citadela germana este plasata in zona riftului Rhine, intre raul eponim si Odenwald, oferind un pitoresc autentic, marginit: la nord de citadela Biblis, la nord-est de Einhausen, la est de Lorsch si la sud si vest de regiunea Lampertheim, catre oricare din aceste puncte ajungand odata ce deveniti posesorii unor bilete de autocar Bürstadt-Iasi.

Burstadt este cunoscut drept orasul-gazda al singurei curti regale carolingiene din istorie, dezvoltata regional si cultural intre Nibelungenstadt din Worms si Manastirea Lorsch. Printr-o rezervare bilet pe ruta Bürstadt-Iasi calatoriti simplu si eficient, avand la indemana un program amplu al itinerariilor romano-germane dezvoltate de compania noastra intr-o cultura a mobilitatii internationale.

Sejururile inopinate sunt sustinute prin programul last-minute Bürstadt-Iasi. Confort, siguranta, precizie si eleganta in transportul international de persoane, un regim de discount favorabil, un parc auto adaptat exigentelor europene: acestea sunt avantajele de care va bucurati odata ce ati completat un formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial al companiei noastre.

Calatoriile marca Mayer sunt la indemana: pentru sejururi de succes, achitati preturi de traditie!