Calatoriti alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre un oras situat in cadrul districtului Bergstraße, intr-o regiune de autentic pitoresc german, pana in sudul tinutului Hesse. La destinatie, orasul Burstadt va asteapta, recent inclus in cadrul protocolului international Bürstadt-Fagaras-transport cu autocarul.

Aflat la 7 kilometri in Est de Worms si la 17 kilometri de Mannheim, burgul german isi asteapta turistii la preturi ofertante, fiecare sejur romano-german marca Mayer fiind intrprins printr-un parc auto modern, dirijat de o echipa de profesionisti, evaluat la standarde internationale.

transport-persoane-germania-romania-2015

 Prin transport Bürstadt-Fagaras cu autocarul ajungeti in gazda festivalului de stat Hessentag din 1981. Orasul isi extrage pitorescul din asezarea strategica de-a lungul riftului Rhine, intre raul eponim si Odenwald. Marginit la nord de Biblis, la nord-est de Einhausen, la est de Lorsch si la sud si vest de Lampertheim, Burstadt asteapta posesorii unor bilete de autocar Bürstadt-Fagaras in cele mai bune conditii turistice. Fiind unul dintre cele mai vechi domenii ale Germaniei, orasul a fost dirijat catre o dezvoltare fireasca, impusa de influentele romane, celtice si mai tarziu carolingiene.

De fapt, Burstadt a gazduit singura curte regala carolingiana dintre Nibelungenstadt din Worms si Manastirea Lorsch. Oricine intreprinde un proces de rezervare bilet pe ruta Bürstadt-Fagaras se inspira in planificarea calatoriei sale de tip cultural din aceste particularitati istorice care degaja pasiunea de a cunoaste citadela germana in toate particularitatile sale indeaproape.

Prin cursele last-minute Bürstadt-Fagaras, cei care efectueaza un asemenea itinerariu romano-german sub presiunea timpului se bucura acum de conditiile exclusive ale unei calatorii la indemana, care manifesta toate atuurile unui voiaj planificat din vreme: eleganta, precizie in mobilitatea internationala, costuri optime, discounturi garantate grupurilor organizate, copiilor, elevilor, studentilor si pensionarilor.

Completarea unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL va aduce in calitatea de parteneri ai firmei noastre. Drum bun catre Burstadt!