Oferindu-va prilejul unei calatorii de succes la preturi ofertante, incluse in oferte personalizate, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va conduce in mijlocul districtului Bergstraße, la sud de regiunea Hesse. Citadela germana care constituie noua dumneavoastra destinatie de vacanta este reprezentata de orasul Burstadt inclus in cadrul programului Bürstadt-Arad-transport cu autocarul.

 Sursa unui pitoresc nemtesc autentic, orasul se dezvolta la 7 kilometri in Est de Worms si la 17 kilometri de Mannheim, o calatorie profesionista si eficienta fiind posibila acum prin prelucrarea unui parc auto modern, pe care echipa noastra de profesionisti il pune in slujba unor voiaje romano-germane evaluate la standarde internationale.

parc arad 1

Aplicand pentru un transport Bürstadt-Arad cu autocarul descoperiti  gazda festivalului de stat Hessentag din 1981. Citadela germana este plasata in apropierea riftului Rhine, intre raul eponim si Odenwald, contribuind prin pozitionarea strategica la dezvoltarea turismului urban german. Granitele orasului regasesc la nord citadela Biblis, la nord-est – Einhausen, la est – Lorsch si la sud si vest regiunea Lampertheim, catre oricare din aceste puncte avand oportunitatea de a calatori odata ce achizitionati bilete de autocar Bürstadt-Arad.

 Rezultat in urma unui agregat cultural format din influentele romane, celtice si mai tarziu carolingiene,  Burstadt este cunoscut drept orasul-gazda al singurei curti regale carolingiene din istorie, cunoscuta ca fiind asezata chiar intre Nibelungenstadt din Worms si Manastirea Lorsch. Accesand site-ul oficial al companiei noastre pentru operarea procesului de rezervare bilet pe ruta Bürstadt-Arad reusiti sa intreprindeti un sejur memorabil prin prisma potentialului cultural-istoric de care destinatia dumneavoastra dispune cu deplinatate.

Programul rutelor last-minute Bürstadt-Arad este integral expus pe site-ul oficial al companiei, facand parte dintr-un protocol de calatorie care asigura cele mai bune conditii de confort, siguranta, precizie si eleganta in transportul international de persoane pentru voiajele efectuate in regim de urgenta.

Pentru achizitionarea unui bilet in acest sens, dar si pentru a aplica in vederea unui pachet obisnuit de calatorie marca Mayer, va invitam sa completati un  formular de rezervare online pe care il gasiti disponibil pe site-ul oficial al companiei noastra. Pentru calatorii de elita la preturi traditionale, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va aduce Germania la un click distanta!