Pentru un sejur romano-german achitat la cuantumuri ofertante, prin care rascumparati confort si siguranta, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a pregatit noilor clienti si partenerilor fideli oferta  Biblis-Iasi-transport cu autocarul.

Eleganta, siguranta, consecventa si precizie in mobilitatea internationala de tip rutier: un program turistic extins, constituit de o echipa de consultanti profesionisti va asigura cele mai bune conditii pentru calatorita dumneavoastra catre Germania.

Un transport Biblis-Iasi cu autocarul va aduce in miezul districtului Bergstraße din sudul regiunii Hessen. De jur imprejurul riftului Rhine, in vestul Odenwald-ului, intre Darmstadt, spre nord, si Mannheim spre sud, orasul se intinde intr-un ansamblu geografic favorabil intreprinderilor turistice, generand un sejur confortabil, remarcat prin confort si siguranta.

transport-persoane-germania-romania-2015

Cumparand  bilete de autocar Biblis-Iasi prin accesarea site-ului nostru oficial, ajungeti la destinatie prin prisma unui parc auto modern, complet utilat, apreciat la standarde internationale, constituie mobilul calatoriilor dumneavoastra, planificate de o echipa de profesionisti. Reducerile dedicate de aceasta data in mod garantat elevilor, copiilor, studentilor, pensionarilor si grupurilor organizate contribuie la buna desfasurare a programelor noastre internationale.

Pentru  o rezervare bilet pe ruta Biblis-Iasi,  va invitam sa accesati site-ul oficial al companiei noastre, deplasandu-va cu usurinta, odata ajunsi la destinatie, catre Rohrheim si Gernsheim spre Nord, Einhausen spre Est, Bursdtadt spre Sud si Lampertheim spre vest.

Pelerinajele spirituale sunt frecvente in aceasta formula turistica: puteti vizita Biserica Sf. Bartolomeu, ctitorita in anul 1865, sub comanda Marii Ducese de Hesse, in stil neo-gotic timpuriu, ori catedrale precum Sf. Christophorus, Sf. Theresia, Sf. Antonius.

Pentru deplasarile urgente si achitate la costuri ofertante va rugam sa aplicati pentru programul  last-minute Biblis-Iasi. Precizie in mobilitatea rutiera, insotita de avantajele unei deplasari formidabile, flexibile, indiferent de momentul ales, costuri personalizate- acestea sunt atuurile unei asemenea deplasari, odata ce ati completat un formular de rezervare online.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va multumeste pentru optiunea realizata, inaugurand un parteneriat de lunga durata cu dumneavoastra in calitate de noi clienti!