Pentru o calatorie de traditie pe o ruta romano-germana exclusiva, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat oferta Biblis-Fagaras-transport cu autocarul. La preturi ofertante, simplu si eficient, calatoriti din orice punct al Romaniei catre Germania, avand la dispozitie un parc auto modern, complet utilat si evaluat la standarde internationale, aflat sub indrumarea unei echipe de profesionisti.

 Prin transport Biblis-Fagaras cu autocarul ajungeti la destinatie alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in districtul Bergstraße din sudul regiunii Hessen, din Germania. Situata in jurul riftului Rhine, in vestul Odenwald-ului, intre Darmstadt, spre nord, si Mannheim spre sud, citadela germana invita la un sejur ofertant pe toti posesorii unor bilete de autocar Biblis-Fagaras.

 transport-persoane-germania-romania-2015

La nord de Weschnitz, gasitit Biblis, o citadela germana ale carei proximitati va pot prelungi sejurul in diferite regiuni-cheie ale Germaniei, dupa cum urmeaza: Rohrheim si Gernsheim spre Nord, Einhausen spre Est, Bursdtadt spre Sud si Lampertheim spre vest.

 Aplicand online, direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL pentru o rezervare bilet pe ruta Biblis-Fagaras puteti avea parte de un veritabil itinerariu cultural, in randul caruia regasiti urmatoarele obiective: Biserica Sf. Bartolomeu, realizata in anul 1865, sub comanda Marii Ducese de Hesse, care a preferat pentru aceasta cladire un stil neo-gotic timpuriu, dar si constructii parohiale precum Sf. Christophorus, Sf. Theresia, Sf. Antonius.

 Prin programul last-minute Biblis-Fagaras calatoriti simplu si eficient, indiferent de momentul ales, sub presiunea timpului. In aceasta maniera va veti bucura de toate avantajele unui voiaj la cheie, realizat prin profesionalism, siguranta, eficienta, confort si precizie in mobilitatea internationala. Site-ul oficial al companiei va sta la dispozitie pentru consultarea protocolului de calatorie fiind posibila in conditii grafice dinamice si usor de accesat. Tot in acest mediu creat de portalul nostru aveti la dispozitie un formular de rezervare online prin completarea caruia deveniti parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 Va uram drum bun catre Germania!