Prin Bensheim-Suceava-transport cu autocarul calatoriti pana in inima districtului Bergstraße din sudul tinutului Hesse profitand de protocolul de calatorie exclusiv desfasurat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, adaptat exigentelor si prioritatilor de voiaj ale clientilor nostri.

Calatorind pana la limita cu muntii Odenwald, pana in Rhine, transport Bensheim-Suceava cu autocarul va ofera sansa de a participa la o tonalitate dinamica a festivalului german Hessentag, care pastreaza o serie de traditii si obiceiuri autentice.

mayer mayer

Alte avantaje ale unui asemenea itinerariu este reprezentat de proximitatile favorabile: Darmstadt, la cca 22 kilometri spre nord, Heidelberg, aflat la 35 kilometri spre sud, Worms, aflat la 18 kilometri spre vest si Mannheim, la 32 de kilometri spre sud-vest provoaca trasee de elita pe care le puteti parcurge cumparand bilete de autocar Bensheim-Suceava direct de pe site-ul oficial al companiei.

O rezervare bilet pe ruta Bensheim-Suceava va conduce la nord de Zwingenberg, de comunitatile Alsbach-Hahnlein si Seeheim –Jugenheim, la est de Lautertal, la sud de Heppenheim si la vest de Lorsch.

Prin programul last-minute Bensheim-Suceava aveti parte de calatorii rapide, eficiente, indiferent de momentul ales, sugerandu-va ca in masura timpului disponibil sa vizitati Alte Faktorei, o catedrala centrala, Alte Gerberei, ridicata in 1873, Turnul Bismarckturm, zidit in 1902, Dalberg Hof, Hohenecker Hof, Rinnentorturm, zidit intre secolele XIII-XIV, Catedrala Sf. George, Catedrala Sf. Lawrence. In total, patrimoniul cultural al citadelei aduna cca 557 monumente.

Completarea unui formular de rezervare online poate fi realizata accesand site-ul oficial al companiei noastre. Eficient si rapid, calatoriti indiferent de momentul ales catre Germania! Preturi optime, conditii de succes!