Aflat in cadrul districtului Bergstraße din sudul tinutului Hesse, orasul Bensheim, noua dumneavoastra destinatie inclusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in cadrul unui protocol de calatorie romano-germana poate fi vizitat la preturi optime prin prisma ofertei Bensheim-Fagaras-transport cu autocarul.

 Situat in apropierea muntilor Odenwald, pana in Rhine, orasul face parte din programul de transport Bensheim-Fagaras cu autocarul, crescand intr-o maniera armonioasa cu precadere in zona culturala. In acest fel, Hessentag, festivalul german inaugurat de cateva decenii bune, avea sa fie gazduit in cea de XVI-a sa editie de catre Bensheim.

 transport-persoane-germania-romania-2015

In apropierea citadelei, se deschid, pe rand, Darmstadt, la cca 22 kilometri spre nord, Heidelberg, aflat la 35 kilometri spre sud, Worms, aflat la 18 kilometri spre vest si Mannheim, la 32 de kilometri spre sud-vest. Achizitionand bilete de autocar Bensheim-Fagaras descoperiti oricare dintre aceste proximitati avand posibilitatea de a prelungi parcursul dumneavoastra turistic.

 Daca optati pentru intreprinderea unui proces de rezervare bilet pe ruta Bensheim-Fagaras direct pe site-ul oficial al companiei noastre este bine sa stiti cateva lucruri legate de pozitionarea orasului. Marginit in nord de Zwingenberg, de comunitatile Alsbach-Hahnlein si Seeheim –Jugenheim, Bensheim va ofera strategic o deschidere la est spre Lautertal, la sud spre Heppenheim si la vest spre Lorsch.

 Prin oferta last-minute Bensheim-Fagaras calatoriti sub presiunea timpului, indiferent de momentul ales, dincolo de preturile ofertante si proximitatile strategice, lista de avantaje incluzand un capital artistic extins, in care sunt incluse cladiri precum: Alte Faktorei, o catedrala centrala, Alte Gerberei, datand din 1873, Turnul Bismarckturm, realizat in 1902, Dalberg Hof, Hohenecker Hof, Rinnentorturm, ridicat intre secolele XIII-XIV, Catedrala Sf. George, Catedrala Sf. Lawrence plus alte 557 monumente culturale.

Simpla completare a unui formular de rezervare online va aduce in calitatea de parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Pentru un voiaj cultural de elita, contactati creatorul traditiei itinerariilor romano-germane!