Incheiat in conditii exclusive cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, protocolul de calatorie Bensheim-Arad-transport cu autocarul va aduce in pozitia de parteneri ai firmei noastre, oferindu-va la cheie o calatorie in inima districtului Bergstraße din sudul tinutului Hesse.

La destinatie, recunoscut ca una dintre cele mai importante zone de imixtiune rural-urban a Germaniei , orasul Bensheim se descopera tuturor turistilor valorificand un capital cultural semnificativ.

Podul Traian Arad

Asezat la poalele muntilor Odenwald, pana in Rhine, orasul gazduieste, exploatand din plin potentialul sau turistic, o serie de evenimente ale divertismentului german traditional, la care puteti lua parte accesand oferta de transport Bensheim-Arad cu autocarul.  Hessentag, festivalul german inaugurat de cateva decenii bune, constituie unul dintre aceste exemple, editia a  XVI-a fiind desfasurata in Bensheim spre incantarea amatorilor de obiceiuri traditionale nemtesti.

Invecinate orasului, regiunile Darmstadt, la cca 22 kilometri spre nord, Heidelberg, aflat la 35 kilometri spre sud, Worms, aflat la 18 kilometri spre vest si Mannheim, la 32 de kilometri spre sud-vest prilejuiesc continuarea voiajului pe care il intreprindeti in Germania, inaugurat prin cumpararea unor bilete de autocar Bensheim-Arad.

Operand orice rezervare bilet pe ruta Bensheim-Arad telefonic, adresandu-va unuia dintre consultantii nostri si beneficiind de consultanta de voiaj gratuita, sau direct pe site-ul oficial al companiei noastre,  ajungeti in calitatea de turisti ai unui oras care isi extinde granitele in nord de Zwingenberg, de comunitatile Alsbach-Hahnlein si Seeheim –Jugenheim, Bensheim deschizand in est spre Lautertal, la sud spre Heppenheim si la vest spre Lorsch.

Programul voiajelor spontane la cheie, last-minute Bensheim-Arad va ofera o calatorie completa indiferent de momentul ales, incluzand toate avantajele unui parcurs profesionist, la preturi ofertante. In masura in care agenda dumneavoastra permite o escapada culturala, va recomandam, pe rand, obiectivele: Alte Faktorei, o catedrala centrala, Alte Gerberei, inaltata in 1873, Turnul Bismarckturm, construit in 1902, Dalberg Hof, Hohenecker Hof, Rinnentorturm, zidit intre secolele XIII-XIV, Catedrala Sf. George, Catedrala Sf. Lawrence plus alte 557 monumente culturale.

Descarcarea unui formular de rezervare online este posibila accesand site-ul nostru oficial. Completarea acestuia va aduce in compania echipei Armin Mayer Reisen, care va ofera voiaje romano-germane la preturi ofertante, atribuind costurilor individualizate avantaje precum confort, siguranta si precizie in mobilitatea internationala.