O calatorie relaxanta, catre unul dintre cele mai impozante centre SPA de pe harta Germaniei, este prilejuita de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin oferta de mobilitate internationala Bad Dürkheim-Iasi-transport cu autocarul.

Un transport Bad Dürkheim-Iasi cu autocarul poate fi achizitionat la preturi ideale, caracterizate de discountul garantat elevilor, studentilor, pensionarilor, copiilor si grupurilor organizate. Pentru un sejur complet, intreprins printr-un parc auto modern, contactati echipa de profesionisti a companiei noastre, ajungand in unul dintre reputatele centre SPA ale complexului urban Rhine—Neckar.

Aflat sub jurisdictia administrativa a Rhineland-Palatinate, citadela germana reuseste sa ofere turistilor sai un voiaj cel putin relaxant, cu impact semnificativ in domeniul sanatatii, prin tratamentele SPA care sunt derulate la destinatie sub cupola unor programe europene. Cumparand la tarife ofertante bilete de autocar Bad Dürkheim-Iasi, va dezvoltati vacanta in Germania chiar intre Padurea Palatinate si Ruta Germana Wine.

transport-persoane-germania-romania-2015 (14)

Deloc in departarea celor mai atractive puncte turistice din proximitate din cadrul aceluiasi land, la 30 de kilometri in directia estica de Kaiserslautern si la 20 de kilometri vest de Ludwigshafen ori Mannheim, orasul va propune posibilitati de prelungire a voiajului prin imprejurimi.

Incheierea procesului de rezervare bilet pe ruta Bad Dürkheim-Iasi este posibila direct pe site-ul oficial al companiei noastre. Obtineti un protocol de calatorie generos, la cca 15 kilometri distanta in directia sudica orasul intalnind  Neustadt an der Weinstraße. Destiantia este insa una reflectat riverana-de la vest la est de raul  Isenach, protocolul turistic al regiunii este valorificat din plin.

Un click pe formular de rezervare online va conduce in oricare dintre regiunile componente ale orasului: Grethen, Hardenburg, Hausen, Leistadt, Seebach si Ungstein mit Pfeffingen.

Citadela a crescut insa peste  ruinele manastirii Limburg, situata in padurea Palatinate, fortareata Linthberg, ctitorita intre secolele IX-XI. La destinatie, parcursul dvs turistic poate pleca de la originile istorico-spirtuale, pornind in recunoasterea constructiilor castelane.

In linie, descoperiti: castelul din Hardenburg, proiectat la inceputul  secolului XIII, catedrala Catolica Sf. Louis, proiectata in stil clasicist, Biserica Protestanta Castelana Sf. John, ori Burgkirche, Catedrala Castelana realizata in secolul XVIII, al carei  clopot principal cantareste 317 kg, fiind una dintre curiozitatile regiunii.

Programul last-minute Bad Dürkheim-Iasi vine in intampinarea celor care sunt nevoiti sa calatoreasca sub presiunea timpului catre Germania: simplu si eficient, prin Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL descoperiti solutii ideale pentru mobilitatea internationala in plan european!