Un reputat centru SPA, recunoscut in Germania drept unul dintre cele mai dinamice puncte turistice si de agrement, este inclus de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in cadrul protocolului de calatorie inaugurat prin ruta Bad Dürkheim-Fagaras-transport cu autocarul.

 Calatoriti simplu, confortabil si eficient, la preturi avantajoase, insotite de un regim de discount garantat elevilor, studentilor, pensionarilor, copiilor si grupurilor organizate, prin transport Bad Dürkheim-Fagaras cu autocarul. Centru SPA din congregatia urbana Rhine—Neckar, Bad Durkheim se afla sub administratia regiunii Rhineland-Palatinate.

In mod cert, potentialii turisti, in calitate de posesori ai unor bilete de autocar Bad Dürkheim-Fagaras vor fi incantati de arealul geografic si de capitalul turistic de care dispune destinatia: intinzandu-se intre Padurea Palatinate si Ruta Germana Wine, la 30 de kilometri in directia estica de Kaiserslautern si la 20 de kilometri vest de Ludwigshafen ori Mannheim, centrul SPA va ofera, prin proximitatile enumerate, avantajul de a va prelungi sejurul in oricare din aceste puncte strategic situate pentru dinamizarea urbana a calatoriei dumneavoastra.

transport-persoane-germania-romania-2015

 

Mai mult decat atat, operand prin economie de timp si de energie, direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, procesul de rezervare bilet pe ruta Bad Dürkheim-Fagaras, turistii pot descoperi alte particularitati geografice in imediata vecinatate a destinatiei alese: de exemplu, in apropierea centrului SPA, la cca 15 kilometri in directia sudica se intinde Neustadt an der Weinstraße, de la vest la est, riviera Isenach contribuind la formarea unui peisaj citadin pitoresc si relaxant.

Portalul nostru online, dinamic, simplu si eficient, va sta la dispozitie prin completarea unui formular de rezervare online.  Astfel, va castigati toate sansele de a calatori catre Bad Durkheim, destinatia oferindu-va componentele regionale: Grethen, Hardenburg, Hausen, Leistadt, Seebach si Ungstein mit Pfeffingen.

Turistic, destinatia va asteapta nu doar in calitatea sa reputata de centru SPA, dar si de areal cu un puternic capital cultural: ruinele manastirii Limburg, situata in padurea Palatinate, firtareata Linthberg, realizata intre secolele IX-XI, castelul din Hardenburg, inceput in secolul XIII, locurile de vanatoare, catedrala Catolica Sf. Louis, realizata in stil clasicist, Biserica Protestanta Castelana Sf. John, ori Burgkirche, Catedrala Castelana realizata ins ecolul XVIII, continand un clopot de 317 kg.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera nu doar oportunitatea de a calatori in vederea relaxarii- obiectivelor turistice li se alatura si organizarea calatoriilor survenite spontan in agenda dumneavoastra, firma noastra lansand programul last-minute Bad Dürkheim-Fagaras. In conditii de constrangere a timpului, compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera voiaje de elita, la preturi traditionale, indiferent de momentul ales! Drum bun!